Wat is Moodle?

Wat is Moodle?

Moodle is een gratis en open source Learning Management System (LMS) waarmee trainers, ontwikkelaars en docenten het online leren naar een hoger niveau kunnen tillen. Moodle is het meest uitgebreide en flexibele leermanagementsysteem ter wereld die nog verder uitgebreid kan worden met community plugins. Hiermee creëer je boeiende, toegankelijke en actieve leerervaringen.
Moodle is veilig en schaalbaar, kan eenvoudig worden geïntegreerd met andere systemen.

Met Moodle ben je verzekerd van een in het oog springende, efficiënte en prettige gebruikerservaring die de online cursuservaring herdefinieert. Voor elke Moodle gebruiker binnen een organisatie is het eenvoudiger dan ooit om cursussen te voltooien, prioriteiten te stellen en (nieuwe) e-learning content toe te voegen en aan te passen.

Dankzij het open-source karakter van Moodle en de expertise van Avetica als exclusieve Premium Moodle Partner kun je altijd rekenen op de hulp en ondersteuning waarmee je als trainer, docent of cursist Moodle probleemloos kunt gebruiken.

Tevens heeft Moodle ook een enthousiaste en bovendien actieve community van Moodle ontwikkelaars en gebruikers bij wie het delen en vergaren van kennis van het Moodle centraal staat.

Wat kost Moodle?

Moodle is open source leermanagementsysteem en dat betekent dat je geen licentiekosten betaalt. Wil je Moodle gebruiken voor jouw school of organisatie dan komen er wel kosten voor de hosting, support en onderhoud van dit leermanagementsysteem. Iedereen wil dat leeractiviteiten van Moodle snel inladen en dat je iemand kan bellen of mailen als er iets fout gaat. Ook kosten voor ISO-certificeringen en privacy audits worden doorberekend in de hostingkosten.

Voordelen van Moodle

Door wie wordt Moodle gebruikt?

Moodle is geschikt voor elke organisatie die behoefte heeft aan een gepersonaliseerd, gebruiksvriendelijk en flexibel LMS waarmee werknemers, cursisten en studenten kennis kunnen vergaren. Kortom, Moodle is geschikt voor iedereen.

Avetica heeft een bewezen track record aan tevreden klanten in uiteenlopende branches die Moodle geïntegreerd hebben in hun werkprocessen waaronder: KLM, PLUS, ANWB, Amsterdam UMC, GVB en Vluchtelingenwerk Nederland.

LTI provider Moodle

Learning­provider.net

Met een eigen tenant op Learningprovider.net beschik je over Moodle Workplace functionaliteit zonder grote investeringen. De beste keuze voor kleine organisaties die toch over het krachtige LMS ter wereld willen beschikken.

Moodle LMS

Moodle LMS is wereldwijd het meest gebruikte open source leermanagementsysteem. De flexibiliteit, de modulaire opbouw en de community plugins bieden cursusontwikkelaars krachtige hulpmiddelen voor het ontwikkelen van een rijke leeromgeving.

Moodle Workplace

Met Moodle Workplace beschik je over een enterprise LMS waarmee je voorbereid bent op alle (toekomstige) vraagstukken die spelen bij het online leren. Niet voor niets kiest 80% van de nieuwe klanten voor Moodle Workplace.

Veilige hosting

Veilige, snelle en stabiele hosting op ons eigen Moodle cluster op Nederlandse servers. Met ISO 27001 certificering en ISAE 3000 rapportage, dus AVG-proof.

Trainingen & workshops

Geniet van de vele mogelijkheden die Moodle biedt. Kies voor een basis- en beheertraining en een workshop interactief content ontwikkelen.

Implementatie & borging

Zorg voor borging van Moodle door een goede implementatie. Onze Moodle consultants realiseren dit project samen met jou.

Adequaat support

Onze afdeling Customer Services is elke werkdag bereikbaar voor ondersteuning, advies en hulp. Bel ons op
+31 (0) 88 44 864

Flexibele integraties

Koppel Moodle LMS / Workplace eenvoudig via webservices aan externe systemen zoals HR-programma's, authenticatieservers en externe content.

Leeromgeving op maat

Moodle is modulair. Creëer een leeromgeving op maat met community plugins of laat een plugin door Avetica ontwikkelen.

Voordelen Premium Moodle Partner voor jou

Avetica is gecertificeerd Premium Moodle Partner en dit brengt diverse voordelen mee voor onze klanten.

Avetica, Premium Moodle Partner in Nederland en België.
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 320 andere abonnees