Moodle Services

Moodle Workplace

Meer dan 80% van onze nieuwe klanten kiest voor Moodle Workplace. Weten waarom? Plan een demo Wat is Moodle Workplace? Moodle Workplace is het meest…

Moodle LMS

Moodle LMS is wereldwijd het meest gebruikte open source leermanagementsysteem. De flexibiliteit, de modulaire opbouw en de community plugins bieden cursusontwikkelaars krachtige hulpmiddelen voor het ontwikkelen van een rijke leeromgeving.
LTI provider Moodle

Learning­provider.net

Ben jij een enthousiaste e-learningontwikkelaar die gelijk tegen lage kosten over het krachtigste leermanagementsysteem ter wereld wil beschikken? Kies voor Learningprovider.net Jouw voordeel met Learningprovider.net…
LTI provider Moodle

LTIprovider.net

Heb je leercontent die je wilt delen met jouw klanten, maar beschikt jouw leermanagementsysteem niet over de LTI provider? Maak gebruik van ltiprovider.net Deel gemakkelijk…

Veilige hosting

Veilige, snelle en stabiele hosting op ons eigen Moodle cluster op Nederlandse servers. Met ISO 27001 certificering en ISAE 3000 rapportage, dus AVG-proof.

Trainingen & workshops

Geniet van de vele mogelijkheden die Moodle biedt. Kies voor een basis- en beheertraining en een workshop interactief content ontwikkelen.

Implementatie & borging

Zorg voor borging van Moodle door een goede implementatie. Onze Moodle consultants realiseren dit project samen met jou.

Adequaat support

Onze afdeling Customer Services is elke werkdag bereikbaar voor ondersteuning, advies en hulp. Bel ons op
+31 (0) 88 44 864

Flexibele integraties

Koppel Moodle LMS / Workplace eenvoudig via webservices aan externe systemen zoals HR-programma's, authenticatieservers en externe content.

Leeromgeving op maat

Moodle is modulair. Creëer een leeromgeving op maat met community plugins of laat een plugin door Avetica ontwikkelen.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees