Moodle Hosting

Hosting Moodle

Zorgenvrije hosting, dát is ons uitgangspunt. Installatie, hosting en updates zonder dat u daar omkijken naar heeft. Avetica biedt de hosting van Moodle aan als SaaS, oftewel Software as a Service. Wij hosten uw Moodle site op onze eigen dedicated webservers die geoptimaliseerd zijn voor Moodle.

Onze webservers staan in een professioneel beveiligd datacenter in Steenbergen. Hiermee kunnen wij optimale optimale snelheid en beschikbaarheid aanbieden. Wij garanderen zelfs een uptime van 99,92%. Ook het installeren van extra Moodle modules of plugins is geen probleem en is inbegrepen in de prijs. Via onze supportdesk kunt u dit aanvragen.

Hosting tarieven

Onze hostingtarieven zijn gebaseerd op het aantal gebruikers. Dus een vast bedrag per jaar en geen extra kosten voor schijfruimte of data. Hierop hebben wij géén limiet, we hanteren wel een fair use policy.

Uw eigen (sub)domein

Uw Moodle site wordt bereikbaar onder uw eigen (sub)domeinnaam. De definitieve URL wordt door u bepaald, maar veel organisaties kiezen voor URL’s zoals:

  • e-learning.klantnaam.nl
  • lerenbijklantnaam.nl
  • academy.klantnaam.nl
  • klantnaamacademie.nl
  • elo.klantnaam.nl

Ontwerp thema

Het mooiste is als uw Moodle site ook in huisstijl van uw eigen organisatie online staat. Want ook de Moodle site is een visitekaartje naar uw klanten en/of medewerkers. Voor elke organisatie kan Avetica een eigen Moodle-lay-out ontwerpen op basis van uw eigen huisstijl. Zie onze MoodleStore voor de kosten voor het ontwikkelen van een Moodle template.