Contact met Avetica

Onze contactgegevens

Customer Services+31 (0) 88 – 66 44 864customerservices@avetica.nl
Sales+31 (0) 88 – 66 44 800sales@avetica.nl
Adres Avetica HQSportlaan 3d3299 XG, Maasdam, Nederland
Adres Avetica OostHuigensstraat 26691 EL, Gendt, Nederland

Mis geen Moodle tips. Abonneer je op onze blog

Avetica deelt graag haar kennis over Moodle zodat dit mooie en krachtige open source leermanagement goed gebruik wordt. Iedere Moodelaar heeft zo zijn eigen favoriete kanaal om nieuws en informatie tot zich te nemen. Zie hieronder de verschillende opties om nieuws over Moodle en Avetica te volgen.

Mis geen Moodle tips, abonneer je nu

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres. Hierdoor blijft je altijd goed op de hoogte van Moodle nieuwtjes, tips, nieuwe plugins en releases en interessante Moodle evenementen.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees

Nieuwsbrief

Avetica verstuurt maximaal 12 keer per jaar een nieuwsbrief met ons nieuws over Avetica, speciale acties en webinars. Gebruik de link voor afmelding in de nieuwsbrieven om je uit te schrijven wanneer je maar wilt.

RSS en social media

Blijf continue op de hoogte van Moodle blogs en Avetica nieuws via RSS en social media.

Routebeschrijving

Ons kantoor staat in Maasdam en dit dorp ligt in de Hoeksche Waard. Dit mooie Zuid-Hollandse eiland ligt ten zuiden van Rotterdam en westelijk van Dordrecht en is goed bereikbaar via de A16 en A29.

 • A16, uit de richting van Dordrecht: Je passeert de Kiltunnel bij ‘s-Gravendeel en dit is een toltunnel (€ 2,- per doorgang). Volg de N217
  tot Maasdam, neem de eerste rotonde rechtdoor en bij de tweede (grote) rotonde sla je linksaf
  (driekwart rond). Zie verder onder het kopje laatste honderd meter.
 • A29, uit de richting van Rotterdam: Je passeert de Heinenoordtunnel en neemt afslag 21, richting ‘s-Gravendeel. Bovenaan bij de
  verkeerslichten sla je rechtsaf richting ‘s-Gravendeel. Je volgt de N217 tot aan Maasdam. Bij de
  eerste rotonde sla je rechtsaf. Zie verder onder het kopje laatste honderd meter.
 • Laatste honderd meter: Je rijdt op de Sportlaan en ziet rechts het BP-station. Direct hierna sla je rechtsaf het Bedrijvencentrum De Mijl op (waar tevens de Hubo gehuisvest is). Net voor het gebouw van de bouwmarkt ga je naar rechts en rij je de weg uit tot aan de parkeerplaats. Je bent gearriveerd.

Welkom bij Avetica, de koffie staat klaar!

Koffie drinken bij Avetica
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees