Over Avetica

Wij helpen jou met Moodle, het meest gebruikte LMS ter wereld, zodat jouw deelnemers effectief leren in een aantrekkelijke leer­omgeving

Wie is Avetica, de Nederlandstalige Moodle Premium Partner?

Je wilt graag weten met wie je zaken doet. Daarom vertellen we wie wij zijn, wat ons drijft, hoe lang wij al Moodle dienstverlening aanbieden en wat het voordeel voor jou is dat Avetica een gecertificeerde Moodle Premium Partner is.

Avetica icon
Moodle Workplace KLM inlog

Voor welke klanten werkt Avetica?

Avetica heeft haar klanten in alle sectoren. In het bedrijfsleven, het onderwijs, de zorg, overheid en non-profit. Wij hebben veel expertise opgebouwd in deze sectoren en delen graag dit met jou.

Hoe ziet het team van Avetica eruit?

Met wie ga je samenwerken? Avetica heeft alle expertise die nodig is om goede Moodle dienstverlening aan te bieden. Met 20+ collega’s werken we dagelijks voor onze klanten.

Avetica team 2023
Moodle Partner Awards 2023 Certificates Workplace Contributor of the Year

Welke certificeringen heeft Avetica?

Vertrouwen is goed, controle is beter. Daarom laat Avetica zich certificeren zodat jij meer rust hebt. Wij willen een goede partner zijn voor jou en onze zaken goed regelen, zeker ook op het gebied van informatiebeveiliging en privacy.

Voor welke organisatie is het Avetica Partnership bedoeld?

Voor kleine organisaties en zelfstandigen die geen Moodle Partner zijn, maar wel Moodle Workplace willen aanbieden als dienst, is het Avetica Partnership bedoeld. Samen jouw e-learning business laten groeien, dat is ons doel. 

Avetica Partner Programma
Partnerdag-2022

Werken bij Avetica?

Avetica is een groeiende onderneming en met enige regelmaat hebben wij nieuwe collega’s nodig om ons team te versterken. Ben jij fan van Moodle en wil je een constructieve bijdrage leveren aan onze klanten? 

Het Avetica verhaal, hoe het allemaal begon

Gestart in 2003 vanaf de zolderkamer, is Avetica uitgegroeid tot dé Moodle marktleider in Nederland en Vlaanderen. Wat was de aanleiding om een bedrijf te starten in e-learning? En hoe is Avetica gegroeid in de afgelopen jaren?

Arnout vertelt over Moodle Workplace - februari 2023
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees