Learning­provider.net

Met een eigen tenant op Learningprovider.net beschik je over Moodle Workplace functionaliteit zonder grote investeringen. De beste keuze voor kleine organisaties die toch over het krachtige LMS ter wereld willen beschikken.

Ben jij een enthousiaste e-learningontwikkelaar die gelijk tegen lage kosten over het krachtigste leermanagementsysteem ter wereld wil beschikken? Kies voor Learningprovider.net

Jouw voordeel met Learningprovider.net

Je wilt e-learningmodules ontwikkelen voor jouw klanten en hiervoor wil je een goed leermanagementsysteem (LMS) hebben zonder gelijk een aantal flinke investeringen te moeten doen. Kies dan voor Learningprovider.net. Hiermee krijg je een afgeschermde leeromgeving op basis van Moodle Workplace tot je beschikking. Bouw en ontwikkel al je online leercontent met de gratis interactieve tool H5P, maak toetsen en opdrachten aan en geef je gebruikers toegang. 

LTI provider Moodle

Snel online

Binnen één dag aan de slag met het ontwerpen en ontwikkelen van interactieve leercontent? Het kan op Learningprovider.net.

Uitgebreide rapportages

Maak gebruik van een aantal standaard rapporten en verstuur deze geautomatiseerd naar je klanten. Stel je eigen specifieke rapportages op. Met de rapportage-generator is dit in een oogwenk gebeurd.

Veilige leeromgeving

Leren via Learningprovider.net betekent veilig leren. Geen zorgen over passende beveiliging en AVG. Jouw leercontent is volledig gescheiden van andere klanten van Learningprovider.net.

Veelgestelde vragen over Learningprovider.net

Learningprovider.net is een dienst van Avetica. Wij gebruiken Moodle Workplace en dit krachtige LMS beschikt over de functionaliteit multi-tenancy. Hiermee kunnen we elke klant een eigen afgeschermde leeromgeving aanbieden. 

Learningprovider.net draait op de software van Moodle Workplace. Je krijgt de beschikking over een tenant. Dit is een afgeschermde leeromgeving met enkele beperkingen. Op onze pagina ‘Moodle hosting‘ hebben we alle onderdelen inzichtelijk naar elkaar gezet zodat je een goede keuze kunt maken. Wil je hierover meer weten, dan neem dan contact op met ons.

Er moet een overeenkomst tussen beide partijen worden gesloten. Daarna krijg je toegang tot een afgeschermde leeromgeving op Learningprovider.net en kan je aan de slag. Neem contact op om een vrijblijvende offerte op te vragen.

Elke klant krijgt zijn eigen afgeschermde leeromgeving op Learningprovider.net. Op deze manier zijn persoonsgegevens en content AVG-technisch gescheiden van andere klanten van deze dienst.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees