Moodle support

Technische, functionele of onderwijskundige Moodle vraag? Avetica wil jou helpen!

Hoe helpen wij jou met Moodle?

Wie kan mij helpen met Moodle?

Hoe is Moodle support geregeld bij Avetica?

Moodle ondersteuning en supportOp het moment dat er een probleem is met jouw Moodle site of je komt ergens niet uit, dan wil je snel en adequaat geholpen worden. Onze collega’s van afdeling Customer Services staan klaar voor jou met deskundige hulp en directe antwoorden. Of jouw probleem technisch, functioneel of onderwijskundig van aard is, wij willen helpen zodat jij zo goed mogelijk voor jouw deelnemers een goede leerervaring kan bieden. Wij geven Moodle support in het Nederlands en Engels.

Ons team van Customer Services is op alle werkdagen beschikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.
Voor acute storingen buiten kantoor hebben we zelfs een noodnummer. Ons doel is dat jij nooit ‘Moodleloos’ wordt 🙂

Wie kan mij helpen met Moodle?

Je wilt met Moodle aan de slag om online leeromgeving op te zetten voor jouw deelnemers. Hoe pak je dit aan en welke kennis en vaardigheden zijn nodig om jouw ambities te realiseren? In de visie van Avetica hoef je geen expert te zijn om een leermanagementsysteem te gebruiken. Natuurlijk moet je bepaalde zaken aangeleerd worden en wil je ontzorgd worden met de techniek. Dit is precies wat we doen bij Avetica en dat al sinds 2003. Wij leren jou hoe Moodle werkt zodat je een goed toegankelijke en mooi ingericht leeromgeving kan aanbieden aan jouw deelnemers. Met onze Moodle expertise voorkom je technische problemen en kan je snel van start om interactieve leercontent te gaan ontwikkelen.

Avetica is de enige Moodle Partner voor Nederland én België en wij zijn zelfs gecertificeerd Moodle Premium Partner! Klanten zoals KLM, UWV en ANWB vertrouwen dagelijks op deze Moodle expertise.

Waarom Avetica als Moodle aanbieder?

In Nederland en Vlaanderen zijn wij marktleider in Moodle dienstverlening en niet zonder reden. Onze strategie is simpel en krachtig:

  1. Wij leren jou hoe Moodle werkt zodat je zelfstandig een krachtige leeromgeving kan opzetten en beheren.
  2. Wij zorgen voor de technische kant van Moodle zodat jij je focus kan houden op het creëren en onderhouden van mooie en interactieve trainingen.
  3. Voorkomen van gedoe en frustraties. Ons kwaliteitsmanagementsysteem zorgt voor continue verbetering van onze dienstverlening en informatiebeveiliging.
Moodle ISO 9001
Moodle ISO 27001
Moodle ISAE 3000 AVG

Avetica is opgericht in 2003 en inmiddels hebben we vele honderden implementaties van Moodle gerealiseerd. Die 20 jaar ervaring zul je merken als we samenwerken.

Avetica is een gecertificeerd Moodle Premium Partner. Wat houdt dat in voor mij?
Alle drie de woorden hebben voor Avetica een betekenis.

  • Moodle: alles bij Avetica draait om Moodle en dit open source leermanagementsysteem is onze passie
  • Premium: wij willen kwaliteit leveren en een veilige omgeving. Onze certificaten tonen dat aan.
  • Partner: wij willen samenwerken met jou zodat jouw online leeromgeving een succes wordt.
Edwin

Met Moodle Workplace kunnen we alle doelgroepen onder een dak bedienen, waarbij we de content ook op een plek hebben zodat het beheer overzichtelijk is geworden. Gedurende het project kwam duidelijk de expertise van Avetica naar voren. Ze hebben ons uitstekend geadviseerd om de inrichting zo efficient mogelijk te maken. Daarnaast brengen ze de benodigde kennis goed naar ons over. Zeker de documentatie, in beeld en geschrift, heeft een grote bijdrage geleverd in het zelfstandig kunnen opereren.

Edwin Bleumink
Innovation Manager Learning Technology
KLM

Wie kan het beste Moodle hosten voor mij?

Avetica is specialist in het veilig en snel hosten van Moodle. Anders dan een aantal ‘hosting-cowboys’ kennen wij Moodle door-en-door en kunnen vroegtijdig problemen herkennen en voorkomen. Wij beschikken over het noodzakelijke certificaat voor informatiebeveiliging en als een van de weinige LMS-leveranciers in Nederland voldoet Avetica aantoonbaar aan de AVG. Niet voor niets vertrouwen grote bedrijven en organisaties zoals KLM, UWV en ANWB de hosting van Moodle toe aan Avetica.

Avetica biedt de hosting van Moodle aan als SaaS. Deze letters staan voor Software-as-aService. Dit betekent concreet dat wij de applicatie Moodle hosten en onderhouden. Voor jou zijn de voordelen:

Moodle sites
0 +
online deelnemers
0 +
jaar Moodle expertise
0 +

Kan ik zelfstandig Moodle gebruiken na een Moodle training?

Jazeker, dat is ons doel met de Moodle training. Wij leren jou hoe Moodle werkt in de rol van cursusontwikkelaar, opleider of docent. De vaardigheden die wij aanleren, worden altijd in de didactische context geplaatst. Het gaat per slot van rekening om online leren. Moodle kent vele verschillende leeractiviteiten en wij weten welke populair zijn en die makkelijk te gebruiken zijn. Tijdens de Moodle training is er voldoende ruimte om vragen te stellen en eigen casuïstiek in te brengen zodat de training verder gaat dan alleen een knoppentraining.

Voor Functioneel Beheerders hebben we een aparte training zodat zij over voldoende kennis en vaardigheden beschikken om de taken en verantwoordelijkheden die bij deze rol horen, uit te kunnen voeren.

Qua voorkennis voor de Moodle trainingen verwachten we van jou dat je ICT-vaardig bent. Je hoeft zeker geen IT-er te zijn, maar goed kunnen omgaan met een browser en een computer maakt dat we tijdens de training de focus houden op het aanleren van de Moodle functionaliteit. Heb je ook onderwijskundige expertise, dan is dit een sterke pré die in jouw voordeel werkt bij het ontwerpen en ontwikkelen van online trainingen.

Hoe kan ik zelf boeiende online trainingen maken?

Met de ontwikkeltools die Moodle biedt, kan jij aantrekkelijke trainingen maken. Wij leren jou hoe deze ontwikkeltools werken waarmee je interactieve leercontent maakt, toetsen bouwt en opdrachten voor samenwerkend leren vorm geeft. We geven tips hoe je saaie trainingen kan voorkomen want daar zitten jouw deelnemers echt niet op te wachten.
Met ons ‘Moodle Cursus Ontwerp Model’ leiden we jou door de wereld van leerdoelen, leeractiviteiten en toetsing.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees