Programma Moodlemoot 2024 is bekend

Bijdrage door Nederlandstalige community

Wij hebben de Nederlandstalige community gevraagd om ideeën en bijdrages te leveren voor de Moodlemoot 2024. Daar zijn veel reacties op binnen gekomen waarvoor we dankbaar zijn. Op basis van alle bijdrages hebben wij het (voorlopige) programma samengesteld. Wij hebben het idee dat het een gevarieerd programma is geworden en hopen dat jullie daar ook zo over denken. Details van enkele sessies worden in de loop van de komende weken nog aangevuld.

Programma

Om 9.30 uur opent dagvoorzitter Nienke Verhoeven de 16e Nederlandstalige Moodlemoot. Zij zal Serge de Beer introduceren die ons als keynote spreker meeneemt in de wereld van AI in leerprocessen. Sinds de komst van Generatieve AI is er een enorm gereedschapskist met interessante tools voor het onderwijs en werkplekleren bijgekomen. Wat kan je hiermee in de praktijk. Naast de keynote zal Serge ook een workshop van 90 minuten verzorgen.

Na de keynote worden er verschillende sessies verzorgd door Moodlelaars uit Nederland en België, verdeeld over vijf thematische tracks:

  1. Moodle Projecten
  2. Moodle Techies
  3. Inspiratie & Didactiek
  4. UX & Toegankelijkheid
  5. Commercie

Om 12.30 uur is er tijdens de lunch voldoende tijd om elkaar te ontmoeten. Vanaf 13.30 uur staan er weer diverse sessies op het programma die we gezamenlijk om 15.30 uur afsluiten met een interactief plenair gedeelte. Om 16.30 uur wordt de Moodlemoot 2024 afgesloten met een hapje en een drankje.

Mis de jaarlijkse MoodleMoot niet

Nog niet ingeschreven? Tot vrijdag 26 januari 2024 kan je je inschrijven voor hét Moodle event van het jaar. Mis dit niet en laat je inspireren door andere Moodelaars.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees