MoodleMoot

Ben jij een Moodlelaar? Kom dan naar de Moodlemoot !!

MoodleMoot Nederland & Vlaanderen

Een MoodleMoot is een jaarlijkse conferentie bedoeld voor docenten, opleiders, managers, functioneel beheerders en ontwikkelaars.  De 15e MoodleMoot voor Nederland & Vlaanderen wordt op 14 februari 2023 gehouden in Dordrecht.

Het doel is het delen van kennis en ervaringen over dit open source leerplatform ‘Moodle’ zodat iedere Moodlelaar leert om de eigen Moodle site beter en effectiever te gebruiken. Presentaties en workshops worden verzorgd door enthousiaste Moodlelaars, sponsors en Moodle consultants. Een echt community gedreven event, georganiseerd door Avetica, de enige Moodle partner in Nederland en België. Bekijk het programma!

Moodlemoot Nederland en Vlaanderen 2023

MoodleMoot 2023

Deze 15e editie vindt zoals gezegd plaats op dinsdag 14 februari 2023 in hotel Van der Valk te Dordrecht. Het hotel ligt aan de snelweg A16. Vanaf  Antwerpen, Eindhoven en Amsterdam is de reistijd ongeveer één uur met de auto. Via het OV is het hotel ook prima te bereiken.

Aan het programma wordt nog gewerkt, maar we kunnen alvast het volgende melden:

  • Keynote wordt verzorgd door Wilfred Rubens
  • De dagvoorzitter is Nienke Verhoeven
  • De developer sessie wordt geleid door Bas Brands, Moodle (front-end) developer bij Moodle HQ
 
De kosten per deelnemer zijn € 199,- inclusief lunch. Tot 31 december 2022 geldt de Vroege Vogel Actie waarmee je al voor € 169,- deel kunt nemen. Alle prijzen zijn exclusief btw.
dagen
uren
minuten

voordat de Moodlemoot 2023 begint

De inschrijving voor MoodleMoot 2023 is gesloten !!

Moodlemoot 2022 - workshop themes
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 303 andere abonnees