Keynote spreker Serge de Beer vertelt over AI in leerprocessen #MoodleMoot

  • Moodle tips
  • >
  • Keynote spreker Serge de Beer vertelt over AI in leerprocessen #MoodleMoot

Keynote “AI in leerprocessen”

Sinds de komst van Generatieve AI is er een enorm gereedschapskist met interessante tools voor het onderwijs en werkplekleren bijgekomen. Serge de Beer neemt ons in de keynote op de MoodleMoot mee in de snel veranderende wereld van AI. Daarbij kijken we naar toepassingen waarbij de docent/trainer volledig in controle is, tot toepassingen die compleet zijn geautomatiseerd.

In deze keynote vertelt Serge zowel over wat er nu en in de toekomst mogelijk is. Daarnaast laat hij concrete voorbeelden zien van AI toepassingen uit zijn eigen onderwijs- en L&D praktijk. Al in 2017 is hij begonnen met het toepassen van AI in leerprocessen.

Serge de Beer is al ruim vijfentwintigjaar ontwikkelaar en videospecialist op het gebied van leren & presteren. Zijn klanten variëren van basisscholen tot de overheid en multinationals. Lees meer op zijn website aivoorleren.nl.

Serge de Beer - AI voor leren

Workshop “De docent/L&D’er als AI trainer”

Naast een keynote zal Serge ook nog een workshop geven op de MoodleMoot want net als professionals heeft onze nieuwe collega “AI” training nodig. Van oudsher een taak die wordt uitgevoerd door ontwikkelaars, maar de tijden veranderen…

Om AI effectief in te zetten binnen de organisatie, zal er ook kennis moeten zijn over bijvoorbeeld de inhoud van leermateriaal, domeinkennis van het vakgebied en specifieke vaardigheden. Docenten en L&D’ers kunnen AI zo trainen en sturen, dat het echt waardevol wordt om toe te passen in leerprocessen. In deze workshop gaan we daar op een toegankelijke manier praktisch mee aan de slag. Neem je laptop dus mee!

MoodleMoot 2024

Een Moodle event voor en door Moodlelaars. Dat is de MoodleMoot en op 31 januari 2024 vindt deze plaats in Dordrecht. Het is een dag vol met presentaties en workshops over Moodle en ontmoeting met andere Moodle gebruikers.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees