Avetica, dé Moodle partner

Alles bij Avetica draait om Moodle LMS! Wij willen e-learning bereikbaar maken met Moodle, dat is onze missie. Dagelijks hosten en supporten we meer dan 400 Moodle sites met meer dan 600.000 gebruikers in totaal. Avetica loopt ver vooruit op andere Moodle leveranciers qua vormgeving, techniek, support én onderwijskundige begeleiding.

Avetica is Certified Moodle Partner voor Nederland en België.

Gestart in 2003 vanaf de zolderkamer, is Avetica uitgegroeid tot dé innovatieve Moodle dienstverlener van Nederland en België met de meeste expertise en het breedste aanbod. Avetica heeft de meeste Moodle consultants. Wij houden ons elke dag bezig met dit krachtige open source leermanagement en implementeren samen met onze klanten leeromgevingen op maat.

Uniek aan Avetica is dat wij alleen maar op Moodle focussen en geen ander LMS. Hierdoor heeft Avetica de meeste Moodle kennis in huis. Daarnaast hebben wij een grote diversiteit aan klanten, van multinationals tot kleine trainingsbureau’s. Wij zijn actief in het bedrijfsleven, het onderwijs, de gezondheidszorg en de (semi)-overheid. 

Ook bijzonder aan Avetica is onze werkwijze waar scaffolding de kern is.

Moodle

Het verhaal van Avetica

 

Privacy & ISO-certificering

Avetica is AVG-proof ISO 9001 ISO 27001

 
 

Avetica nieuws

 • 08 jan
  8 januari 2019

  Avetica is Moodle Partner voor Nederland én België!!

  Wij hebben Moodletastisch nieuws! Vanaf 1 januari 2019 is Avetica officieel Moodle Partner voor Nederland én België. Dat we nu ook Moodle Partner zijn is een mijlpaal en een erkenning voor onze jarenlange inzet om goede Moodle dienstverlening aan
 • 22 mrt
  22 maart 2018

  Avetica is AVG-accountable

  Avetica vindt het vanzelfsprekend en van groot belang dat goed wordt omgegaan met privacygevoelige gegevens. Avetica verwerkt veel (bijzondere) persoonsgegevens en wil hier transparant over zijn naar onze klanten en stakeholders. Ook in 2017 is
 

Avetica in vogelvlucht