Avetica viert haar 20e verjaardag, wat een mijlpaal!

  • Moodle tips
  • >
  • Avetica viert haar 20e verjaardag, wat een mijlpaal!

Start in 2003

Dromen om organisaties te helpen bij het online leren en dan je eigen bedrijf starten. Niet wetende of het gaat lukken en wat je gaat tegenkomen. Vandaag 20 jaar later kijk ik terug op deze mijlpaal. Deze 20 jaar voelt als een mooie reis met hoogte- en dieptepunten. Begonnen op de zolderkamer is Avetica nu uitgegroeid tot de grootste Moodle leverancier van Nederland en sinds 2019 zijn wij Moodle (Premium) Partner. Dit had ik niet kunnen dromen maar het is toch gebeurd.

Dankbaar en trots

Dankbaar en met gepaste trots kijk ik terug op 20 jaar Avetica. Het waren leerzame jaren want een onderneming leiden is nog wel wat anders dan het vak van leraar basisonderwijs waarvoor ik opgeleid ben. Veel heb ik gehad aan mijn kennis van didactiek, pedagogiek en klassenmanagement.

Dankbaar ben ik ook voor mijn team! Het blijft goed om te zien hoe alle Aveticanen zich dagelijks inzetten voor onze 350 klanten. Leuk om met hen samen te werken en elkaar te helpen net zoals we dit met onze klanten doen.

Samen vieren tijdens MoodleMoot 2023

Komende dinsdag 14 februari vindt de MoodleMoot plaatst. Het is leuk en goed om ons 20-jarig bestaan samen met de Nederlandstalige community te vieren. Juist op deze Valentijnsdag wordt er kennis gedeeld over Moodle, het open source LMS waar wij zoveel van houden. De traktatie ligt al klaar!

En door!

Er is een tijd om te vieren en een tijd om te werken. Op de MoodleMoot vieren we dit samen met de Moodlelaars uit Nederland en België. Daarna ga ik vrolijk verder want op de roadmap van Avetica staan nog voldoende ideeën om uit te werken.

Arnout Vree, oprichter en directeur Avetica

Een Moodle groet van Arnout Vree,
oprichter en directeur van Avetica.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees