Avetica is nu ook Premium Moodle Partner!

Premium Moodle Partner

Ruim een jaar nadat Avetica de status gecertificeerde Moodle Partner kreeg, zijn wij nu ook Premium Moodle Partner. Avetica is de eerste partner die deze certificering krijgt op het Europese vasteland. Daar zijn we heel trots op! Vanaf nu mogen wij ook onderstaand logo gebruiken.

Niveau’s van partnerships

Met de komst van Moodle Workplace in 2019 heeft het hoofdkantoor ook kritisch gekeken naar haar partnerprogramma. Niet alle wereldwijde partners bieden namelijk de volledige set aan dienstverlening aan. Sommige Moodle partners leveren alleen maar Moodle hosting en support. Om Moodle Workplace te mogen leveren bij (grotere) organisaties moet je alle soorten dienstverlening rondom Moodle kunnen bieden. En deze dienstverlening moet van hoog niveau zijn en blijven.

Begin februari 2020 is het nieuwe partnerprogramma gelanceerd. Vanaf dat moment hebben wij alle stukken aangeleverd die ons hoge serviceniveau en brede dienstverlening met Moodle aantonen. Met als resultaat het Premium partnership.

Moodle Workplace

Alleen Premium Moodle Partners mogen Moodle Workplace leveren. Wij hebben al enkele maanden toegang tot deze ‘grotere broer van Moodle’ en we zijn er erg enthousiast over. Ook merken we veel interesse bij onze klanten. Deze maand zal ook de eerste Moodle Workplace site worden geïnstalleerd voor een mooie klant van Avetica.

Lees meer over Moodle Workplace in onze serie blogs. En houd deze blog en onze social media accounts in de gaten. Binnenkort gaan we (online) activiteiten rondom Moodle Workplace publiceren.

Wilt u een (online) demo van Moodle Workplace, neem dan contact op met onze afdeling sales.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees