Avetica is Moodle Partner voor Nederland én België!!

Wij hebben Moodletastisch nieuws! Vanaf 1 januari 2019 is Avetica officieel Moodle Partner voor Nederland én België. Dat we nu ook Moodle Partner zijn is een mijlpaal en een erkenning voor onze jarenlange inzet om goede Moodle dienstverlening aan te bieden. Met het Moodle Partnership verwachten wij onze dienstverlening nog verder te kunnen uitbreiden en nieuwe klanten te mogen verwelkomen.

certified- Moodle partner - 550px

Arnout Vree, oprichter en directeur van Avetica:

“Na de oprichting van Avetica in 2003 hebben we de keuze gemaakt om met Moodle te werken en met die beslissing 15 jaar geleden zijn we nog steeds erg blij. De filosofie van Moodle, de doorontwikkeling van Moodle zelf en de uitgebreide community plugin database inspireert ons om Moodle te blijven gebruiken leeromgevingen op maat te maken. Dat we nu ook Moodle Partner zijn, is de ‘kers op de taart’. Het helpt ons om onze dienstverlening verder uit te bouwen in Nederland en België. Daarnaast blijven we onze kennis en enthousiasme over Moodle delen.

Moodle dienstverlening Avetica

Onze uitgebreide dienstverlening blijft ongewijzigd. We blijven zorgenvrije Moodle hosting aanbieden met goed support. Ons team van ontwikkelaars en consultants blijft zorgen voor Moodle implementaties en leeromgevingen op maat.

Als Moodle Partner hebben we direct contact met het hoofdkantoor van Moodle en zijn we eerder op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast heeft een Moodle Partner speciale toegang tot een breed netwerk van Moodle specialisten waaronder de ontwikkelaars van Moodle zelf.

Wilt u een afspraak met de nieuwe Moodle Partner in Nederland en België? Neem dan contact op met Avetica.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees