Moodle Spreekuur ook 4x gepland in april

Enthousiaste reacties

De afgelopen twee weken hebben wij drie keer een Moodle Spreekuur gehouden. Dit is ons zo goed bevallen dat we ook in april hiermee doorgaan. We krijgen veel enthousiaste reacties van klanten en niet-klanten op deze gratis sessies.

Hoe moet ik dit aanpakken?

Met het Moodle Spreekuur willen wij Moodlelaars helpen. Veel trainers, docenten en contentontwikkelaars vragen zich tijdens deze coronacrisis af hoe zij het beste online leren kunnen faciliteren. Deze virtuele momenten zijn bedoeld om oplossingsrichtingen te bespreken hoe je snel en goed leertrajecten kan ontwikkelen binnen Moodle. Het spreekuur is geen online training, maar opgezet om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Data

De geplande Moodle Spreekuren in april zijn:

  • vrijdagmiddag 3 april van 14.00 – 15.00 uur
  • vrijdagmiddag 10 april van 14.00 – 15.00 uur
  • vrijdagmiddag 17 april van 14.00 – 15.00 uur
  • vrijdagmiddag 24 april van 14.00 – 15.00 uur

Aanmelden Virtual Classroom

Avetica organiseert het Moodle Spreekuur met behulp van BigBlueButton. Een tool voor webconferencing en virtual classrooms. Zit jij met prangende vragen rondom online leren? Meld je gratis aan via https://moodlespreekuur.avetica.nl/ en stel je vragen!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees