Avetica, Moodle Premium Partner

Avetica helpt met Moodle Spreekuur

Wat kan ik nu doen?

Hoe kan ik snel en goed online leren faciliteren? Deze vraag stellen veel leerprofessionals zichzelf de laatste week. Je kan niet in één keer al je klassikale leermateriaal ‘achter glas’ zetten. Welke digitaal didactische mogelijkheden zijn er? Welke tools zijn er om interactief leermateriaal mee te ontwikkelen? 

Avetica helpt

Avetica helpt in deze moeilijke tijden. Daarom organiseren we de komende weken op verschillende momenten een gratis Moodle Spreekuur. Deze virtuele momenten zijn bedoeld om oplossingsrichtingen te bespreken hoe je snel en goed leertrajecten kan ontwikkelen binnen Moodle. Het spreekuur is geen online training, maar opgezet om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Data Moodle Spreekuur

Op de volgende momenten kunt u gebruik maken van ons gratis spreekuur:

  • vrijdag 20 maart 2020 om 14.00 uur
  • dinsdag 24 maart 2020 om 14.00 uur
  • vrijdag 27 maart 2020 om 14.00 uur 

Aanmelden

Avetica organiseert het Moodle Spreekuur met behulp van BigBlueButton. Een tool voor webconferencing en virtual classrooms. Heb jij hulp nodig? Meld je aan via . De eerste sessie start vrijdag 20 maart om 14:00 uur.

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?