Sponsors MoodleMoot 2023, bedankt!

MoodleMoot 2023

Op dinsdag 14 februari vindt in Dordrecht de 15e Nederlandstalige MoodleMoot plaats. Een record aantal deelnemers heeft zich aangemeld voor dit jaarlijkse Moodle event. Vanuit de community zijn veel ideeën en bijdrages gekomen en veel daarvan hebben we opgenomen in het programma.

Sponsors

Deze MoodleMoot wordt mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsors. Deze sponsors bieden allen een tool die van meerwaarde is in het online leren. Op de MoodleMoot zal elke sponsor een presentatie geven.

Dank aan alle sponsors 👍

Wie zijn onze sponsors?

SponsorOmschrijvingWebsite
Smowl,  Online exams which offer a more inclusive student experience without sacrificing the trustworthiness of the results. Online examens die een meer inclusieve studentenervaring bieden zonder de betrouwbaarheid van de resultaten op te offeren.smowl.net/en
Creëer interactieve vragen in een paar klikken met onze intuïtieve interface.Wooclap is een interactief platform dat studenten boeit en hun begripsniveau meet. Accentueer je cursussen met onze 18 verschillende soorten dynamische vragen om de actieve pedagogiek in de praktijk te brengen! wooclap.com/nl
Maak je content toegankelijk voor een breder publiek en geef je website & apps een stem met onze krachtige tekst-naar-spraakoplossingen!readspeaker.com/nl
Televic Education is een wereldleider in onderzoeksgebaseerde oplossingen voor training, certificering, accreditatie, permanentie evaluatie en samenwerkingen in een brede waaier aan bedrijven en instellingen.
Op basis van onze jarenlange knowhow in onderwijstechnologie hebben we assessmentQ gecreëerd: het meest veelzijdige platform voor online examens en trainingen.Televic Education is een wereldleider in onderzoeksgebaseerde oplossingen voor training, certificering, accreditatie en permanentie evaluatie.
Op basis van onze jarenlange knowhow in onderwijstechnologie hebben we assessmentQ gecreëerd: het meest veelzijdige platform voor online examens en trainingen.
assessmentq.com
BookWidgets is een content creatie en evaluatie tool voor leerkrachten en lesgevers. Met BookWidgets kunnen leerkrachten en lesgevers interactieve oefeningen en automatisch verbeterde opdrachten maken met meer dan 30 verschillende vraagtypes.BookWidgets is een content creatie en evaluatie tool voor leerkrachten en lesgevers. Met BookWidgets kunnen leerkrachten en lesgevers interactieve oefeningen en automatisch verbeterde opdrachten maken met meer dan 30 verschillende vraagtypes.bookwidgets.com/nl
Avetica, Moodle Premium PartnerAvetica is de enige gecertificeerde Moodle Premium Partner in Nederland en België. Avetica mag Moodle Workplace aanbieden. Meer dan 80% van de nieuwe klanten kiest voor deze enterprise versie.avetica.nl

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees