Moodle update 3.9.17, 3.11.10 & 4.0.4

Tweemaandelijkse updates

2e maandag van september en dan weet je het: vandaag zijn van alle supported Moodle LMS versies de updates uitgekomen. In deze updates zijn bugs opgelost en ook kleine verbeteringen doorgevoerd op het gebied van toegankelijkheid, beveiliging en functionaliteit.

Bekijk de releases per versie.

Mijn versie staat er niet tussen?

Staat jouw versie niet in dit rijtje? Dan gebruik je een (te) oude versie van Moodle LMS en is zo spoedig mogelijk upgraden het enige advies. Het is namelijk van belang dat je binnen de ‘passende beveiliging’ van de AVG blijft. En dat doe je door een Moodle versie te draaien die ondersteund wordt met updates.

Maak je gebruik van Moodle Workplace, dan volgen binnen een paar weken de updates.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees