Moodle Workplace

Moodle Workplace is het meest krachtige en flexibele leermanagementsysteem ter wereld. Bespaar tijd door geautomatiseerde workflows, blijf compliant door (her)certificering en creëer eenvoudig meerdere afgeschermde leeromgevingen binnen Moodle Workplace.

Meer dan 80% van onze nieuwe klanten kiest voor Moodle Workplace

moodle workplace op een laptop

Krachtige toplaag

Moodle Workplace is gebouwd op Moodle LMS maar met een krachtige toplaag voor het leren in organisaties. Het is ideaal voor bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsorganisaties. Het bevat krachtige modules om te voldoen aan complexere behoeften op de werkplek en kan naadloos worden geïntegreerd met bijvoorbeeld een HR-systeem in uw organisatie.

De mogelijkheden van multi-tenancy en het programmamanagement biedt voor uitgevers van e-learningmodules veel meerwaarde. Elke klant krijgt haar eigen afgeschermde leeromgeving.

Upgrade naar Moodle Workplace

Gebruik je al Moodle LMS? Vergroot dan je mogelijkheden door een upgrade naar Moodle Workplace. Bij zo’n upgrade blijft de cursusinhoud intact en je krijgt wel veel extra functionaliteit tot je beschikking.

Benieuwd welk product bij uw organisatie past? Doe de online test en bekijk de productvergelijking tussen Moodle LMS en Moodle Workplace.

Architectuur van Moodle Workplace

Moodle Workplace is gebouwd op de broncode van Moodle LMS en bevat daarnaast een flink aantal plugins, zoals programmamanagement en multi-tenancy. De meeste plugins uit de community plugin database die werken in Moodle LMS zullen ook werken in Moodle Workplace.
Deze architectuur is de basis van het meest flexibele en krachtige leermanagementsysteem ter wereld.

Waarom Moodle Workplace?

Beheer content centraal en maak flexibel toegankelijk

Multi tenancy maakt het mogelijk om elke klant of elke reseller een afgescheiden gedeelte van Moodle Workplace te geven. De leerprogramma’s en de certificeringstrajecten worden centraal ingericht en verdeeld over de verschillende tenants. Elke tenant-beheerder kan zelf cursussen en programma’s toevoegen, zelf gebruikersbeheer uitvoeren en rapportages opstellen zonder dat hij de (persoons)gegevens van de andere tenants ziet. Geef elke tenant een eigen look-and-feel met een eigen inlogpagina, kleurgebruik en logo.

Creëer leerpaden en compliance programma’s met (her)certificering

Stel eenvoudig een programma samen van bestaande Moodle cursussen en bepaal de volgorde welke cursussen eerst afgerond moeten worden. Houd je medewerkers competent door het creëren van compliance programma’s. Stel (her)certificeringen in en verstuur automatisch certificaten uit op basis van voltooide programma’s. Bepaal eenvoudig per programma of certificering welke acties uitgevoerd zoals toewijzen van badges, inschrijven op andere programma's en het versturen van notificaties.

Automatiseer je workflows van veel voorkomende handelingen

Met dynamische regels vermijd je handmatige acties en automatiseer je de workflow van veel voorkomende handelingen. Creëer dynamische regels op basis van locatie, afdeling, positie, functie en behaalde certificeringen. Bijvoorbeeld: elke medewerker met functie XYZ die voor het eerst inlogt wordt direct ingeschreven voor het inwerkprogramma.

Bouw, beheer en verstuur je eigen rapportages

Stel eenvoudig je eigen rapporten samen met de informatie uit de voortgang van cursussen, programma’s en (her)certificeringen. Verstuur deze rapportages periodiek naar de managers en vergroot het inzicht in de organisatie in het leergedrag van de medewerkers. Geef managers flexibel toegang tot rapportages van hun eigen medewerkers.

Waarom kiezen voor Premium Moodle Partner?

Alleen Premium Moodle Partners mogen Moodle Workplace aanbieden aan hun klanten. Avetica heeft aangetoond dat zij over ruim voldoende expertise beschikt om dit krachtige leermanagementsysteem te implementeren bij organisaties en dit goed te supporten. Avetica beschikt over de ISO 9001 & 27001 certificaten en de ISAE 3000 type II rapportage. 

Welke services biedt Avetica aan?

Avetica helpt uw organisatie verder bij het online leren. Wij zorgen voor:

  • veilige en snelle hosting
  • op maat implementaties & inrichting
  • krachtige didactische ontwerpen van Moodle cursussen
  • veel kennisoverdracht en training
  • adequaat support

Daar zijn we Moodle experts in sinds 2003.

Recente blogs over Moodle Workplace

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 459 andere abonnees