Moodle Workplace

Met Moodle Workplace beschik je over een enterprise LMS waarmee je voorbereid bent op alle (toekomstige) vraagstukken die spelen bij het online leren. Niet voor niets kiest 80% van de nieuwe klanten voor Moodle Workplace.

Meer dan 80% van onze nieuwe klanten kiest voor Moodle Workplace. Weten waarom?

Wat is Moodle Workplace?

Moodle Workplace is flexibel en krachtig leermanagementsysteem dat het leren in jouw organisatie of voor jouw klanten stroomlijnt. Moodle wordt wereldwijd door meer dan 300 miljoen mensen gebruikt en in alle sectoren. Van ondernemingen, scholen en universiteiten, en van ziekenhuizen tot (semi)overheidsinstellingen.

Met Moodle Workplace beschik je over een online leeromgeving waarmee je voorbereid bent op alle (toekomstige) vraagstukken die spelen bij het online leren. 

Voordelen

Moodle Workplace
Moodle Workplace op een laptop

Zij gebruiken al Moodle Workplace

KLM, UWV, ANWB, Federatie van Medisch Specialisten, deze klanten van Avetica gebruiken al Moodle Workplace als hun leermanagementsysteem. Ook veel kleinere organisaties, opleidingsinstituten en scholen ervaren dagelijks de voordelen van dit enterprise LMS. Net zoals meer dan 300 miljoen gebruikers wereldwijd.

Onze klanten vertrouwen op de veilige hosting, goede support en vakkundig advies van Avetica. Niet voor niets zijn wij de Premium Moodle Partner voor Nederland en België. 

Edwin

Met Moodle Workplace kunnen we alle doelgroepen onder een dak bedienen, waarbij we de content ook op een plek hebben zodat het beheer overzichtelijk is geworden. Gedurende het project kwam duidelijk de expertise van Avetica naar voren. Ze hebben ons uitstekend geadviseerd om de inrichting zo efficient mogelijk te maken. Daarnaast brengen ze de benodigde kennis goed naar ons over. Zeker de documentatie, in beeld en geschrift, heeft een grote bijdrage geleverd in het zelfstandig kunnen opereren.

Edwin Bleumink
Innovation Manager Learning Technology
KLM

Implementatie

Veilige hosting

Dit waarderen onze klanten aan Moodle Workplace

Creëer per doelgroep een eigen leeromgeving

Geef elke doelgroep een eigen leeromgeving binnen Moodle Workplace. Met een eigen inlogpagina en look-and-feel en met eigen rollen en rapportages. Met multi-tenancy is dit eenvoudig te regelen binnen Moodle Workplace. En toch ontwikkel en beheer je alle leercontent op één centrale plaats. Dat is het beste van twee werelden.

Creëer leerpaden en compliance programma's met hercertificering

Stel eenvoudig een programma samen van bestaande Moodle cursussen en bepaal de volgorde welke cursussen eerst afgerond moeten worden. Stel (her)certificeringen in en verstuur automatisch certificaten uit op basis van voltooide programma’s.

Focus op wat belangrijk is

Bespaar tijd, energie en kosten door jouw workflows te stroomlijnen met slimme tools om taken te automatiseren. Met de dynamische regels binnen Moodle Workplace vermijd je veel handmatige acties.

Evalueer de impact van leren & ontwikkelen

Profiteer van inzichten uit krachtige rapporten zodat je je leerprogramma's kunt aanpassen en verbeteren om betere resultaten te behalen. En verstuur automatisch deze rapportages periodiek naar de stakeholders.

Moodle Workplace is ontwikkeld om het leren in organisaties te stroomlijnen. Moodle Workplace is gebouwd op Moodle LMS maar bevat een aantal krachtige extra functionaliteit zoals programmamanagement, certificeringsmanagement, dynamische regels voor vergaande automatisering, organisatiestructuur, rapportagegenerator en multi-tenancy. 

Meer dan 80% van onze nieuwe klanten kiest dit enterprise LMS.

Moodle Workplace is het enterprise LMS en is gepubliceerd onder twee licenties, de GPLv3 licentie en eigen licentievoorwaarden. 

Moodle Workplace wordt alleen via Premium Moodle Partners, zoals Avetica, aangeboden als SaaS dienstverlening.

Ja. Alle bestaande Core API’s van Moodle LMS zijn ook in Moodle Workplace beschikbaar. Daarnaast zijn de meeste Workplace functionaliteit ook via API’s te benaderen. Met al deze koppelvlakken kan je Moodle Workplace makkelijk integreren met andere systemen.

Ja, vrijwel alle community plugins werken in Moodle Workplace. Sommige plugins werken echter niet mét de multi-tenancy samen. Dit geldt bijvoorbeeld de thema’s en plugins voor gebruikersbeheer. 

Vragen of een community plugin werkt in Moodle Workplace kan je stellen aan onze afdeling Customer Services.

Er is een special Moodle Workplace team die nieuwe functionaliteit ontwikkelt en verbeteringen doorvoert in dit enterprise LMS. Wat er op de roadmap staat van dit team wordt bepaald door de Productadvies Groep die bestaat uit wereldwijde Premium Moodle Partners. Avetica neemt uiteraard ook deel aan hieraan. 

De feedback en vragen van onze klanten bespreken wij in de Productadvies Groep. Gezamenlijk wordt de prioritering van de roadmap bepaald. Avetica klanten hebben dus indirect invloed op de ontwikkeling van Moodle Workplace.

Ja! Zeker het programmamanagement, de rapportage-tool en multi-tenancy zijn geschikt voor gebruik in het onderwijs in het MBO, HBO en universiteiten.

In Vlaanderen gebruiken twee grote CVO’s al Moodle Workplace naar tevredenheid.

Moodle Workplace - VluchtelingenWerk - inlog
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 320 andere abonnees