Moodle Workplace

Wat is Moodle Workplace?

Moodle Workplace is de ‘grotere broer’ van Moodle LMS en bestaat sinds februari 2019. Het is gepresenteerd als “The best of Moodle, fine-tuned for organisational learning”.

Moodle Workplace is gebouwd op Moodle maar met een krachtige toplaag voor het leren in organisaties. Het is ideaal voor bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsorganisaties. Het bevat specifieke modules om te voldoen aan complexere behoeften op de werkplek en kan naadloos worden geïntegreerd met bijvoorbeeld HR-systemen in uw organisatie.

Waarom kiezen voor Moodle Workplace?

Zowel bestaande als nieuwe klanten kiezen voor Moodle Workplace als ze de krachtige functionaliteit zien. Welke mogelijkheden geven de doorslag?

 1. Beheer centraal en maak flexibel toegankelijk
  Multi tenancy maakt het mogelijk om elke klant of elke reseller een afgescheiden gedeelte van Moodle Workplace te geven. De leerprogramma’s en de certificeringstrajecten worden centraal ingericht en verdeeld over de verschillende tenants. Elke tenant-beheerder kan zelf cursussen en programma’s toevoegen, zelf gebruikersbeheer uitvoeren en rapportages opstellen zonder dat hij de (persoons)gegevens van de andere tenants ziet. Geef elke tenant een eigen look-and-feel met een eigen inlogpagina, kleurgebruik en logo.
 2. Creëer leerpaden en compliance programma’s met (her)certificering
  Houd je medewerkers competent door het creëren van leerpaden en compliance programma’s op basis van de bestaande cursussen. Stel (her)certificeringen in en deel certificaten uit op basis van voltooide programma’s.
 3. Automatiseer je workflows van veel voorkomende handelingen
  Met dynamische regels vermijd je handmatige acties en automatiseer je de workflow van veel voorkomende handelingen. Creëer dynamische regels op basis van locatie, afdeling, positie, functie en behaalde certificeringen. Bijvoorbeeld: elke medewerker met functie XYZ die voor het eerst inlogt wordt direct ingeschreven voor het inwerkprogramma.
 4. Bouw en beheer je eigen rapportages
  Klik eenvoudig je eigen rapporten samen met de informatie uit de voortgang van cursussen, programma’s en (her)certificeringen. Verstuur deze rapportages periodiek naar de managers en vergroot het inzicht in de organisatie in het leergedrag van de medewerkers.

Waarom kiezen voor een Premium Moodle Partner zoals Avetica?

Alleen Premium Moodle Partners mogen Moodle Workplace aanbieden aan hun klanten. Avetica heeft aangetoond dat zij over ruim voldoende expertise beschikt om dit krachtige leermanagementsysteem te implementeren bij organisaties en dit goed te supporten. Ook hebben wij de ISO 9001 & 27001 certificaten en een ISAE 3000 type II rapportage.

Welke services biedt Avetica aan?

Avetica wil u ontzorgen op technisch gebied en uw organisatie verder helpen bij het online leren. Daar zijn we experts in. Wij zorgen voor veilige hosting, gedegen implementaties met veel kennisoverdracht en goed support. Ook delen we regelmatig onze expertise zodat u Moodle zo goed mogelijk kan inzetten voor uw opleidingsdoeleinden.

Moodle Workplace – Student weergave

Verzoek tot demo Moodle Workplace

Ben je geïnteresseerd en wil je Moodle Workplace in werking zien? Vul dan je gegevens in. Wij nemen contact op om een demonstratie te plannen.