Moodle Workplace

Meer dan 80% van onze nieuwe klanten kiest voor Moodle Workplace. Weten waarom?

Wat is Moodle Workplace?

Moodle Workplace is het meest krachtige en flexibele leermanagementsysteem ter wereld. Het wordt wereldwijd door meer dan 300 miljoen mensen gebruikt en in alle sectoren. Van ondernemingen, scholen en universiteiten,  ziekenhuizen tot (semi)overheidsinstellingen.

Met Moodle Workplace beschik je over een online leeromgeving waarmee je voorbereid bent op alle (toekomstige) vraagstukken die spelen bij het online leren. 

Voordelen

Moodle Workplace
Moodle Workplace op een laptop

Zij gebruiken al Moodle Workplace

KLM, UWV, ANWB, Federatie van Medisch Specialisten, deze klanten van Avetica gebruiken al Moodle Workplace als hun leermanagementsysteem. Ook veel kleinere organisaties, opleidingsinstituten en scholen ervaren dagelijks de voordelen van dit open source LMS. Net zoals meer dan 300 miljoen gebruikers wereldwijd.

Onze klanten vertrouwen op de veilige hosting, goede support en vakkundig advies van Avetica. Niet voor niets zijn wij de Premium Moodle Partner voor Nederland en België. 

Edwin

Met Moodle Workplace kunnen we alle doelgroepen onder een dak bedienen, waarbij we de content ook op een plek hebben zodat het beheer overzichtelijk is geworden. Gedurende het project kwam duidelijk de expertise van Avetica naar voren. Ze hebben ons uitstekend geadviseerd om de inrichting zo efficient mogelijk te maken. Daarnaast brengen ze de benodigde kennis goed naar ons over. Zeker de documentatie, in beeld en geschrift, heeft een grote bijdrage geleverd in het zelfstandig kunnen opereren.

Edwin Bleumink
Innovation Manager Learning Technology
KLM

Implementatie

Veilige hosting

Welke functies waarderen onze klanten

Beheer content centraal en maak flexibel toegankelijk

Multi tenancy maakt het mogelijk om elke klant of elke reseller een afgescheiden gedeelte van Moodle Workplace te geven. De leerprogramma’s en de certificeringstrajecten worden centraal ingericht en verdeeld over de verschillende tenants. Elke tenant-beheerder kan zelf cursussen en programma’s toevoegen, zelf gebruikersbeheer uitvoeren en rapportages opstellen zonder dat hij de (persoons)gegevens van de andere tenants ziet. Geef elke tenant een eigen look-and-feel met een eigen inlogpagina, kleurgebruik en logo.

Creëer leerpaden en compliance programma’s met (her)certificering

Stel eenvoudig een programma samen van bestaande Moodle cursussen en bepaal de volgorde welke cursussen eerst afgerond moeten worden. Houd je medewerkers competent door het creëren van compliance programma’s. Stel (her)certificeringen in en verstuur automatisch certificaten uit op basis van voltooide programma’s. Bepaal eenvoudig per programma of certificering welke acties uitgevoerd zoals toewijzen van badges, inschrijven op andere programma's en het versturen van notificaties.

Automatiseer je workflows van veel voorkomende handelingen

Met dynamische regels vermijd je handmatige acties en automatiseer je de workflow van veel voorkomende handelingen. Creëer dynamische regels op basis van locatie, afdeling, positie, functie en behaalde certificeringen. Bijvoorbeeld: elke medewerker met functie XYZ die voor het eerst inlogt wordt direct ingeschreven voor het inwerkprogramma.

Bouw, beheer en verstuur je eigen rapportages

Stel eenvoudig je eigen rapporten samen met de informatie uit de voortgang van cursussen, programma’s en (her)certificeringen. Verstuur deze rapportages periodiek naar de managers en vergroot het inzicht in de organisatie in het leergedrag van de medewerkers. Geef managers flexibel toegang tot rapportages van hun eigen medewerkers.

Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 487 andere abonnees