Avetica, Moodle Premium Partner

Demo Moodle 4.0 bijgewerkt met laatste beta versie. Probeer nieuwe UX zelf uit

  • Moodle tips
  • >
  • Demo Moodle 4.0 bijgewerkt met laatste beta versie. Probeer nieuwe UX zelf uit

Moodle 4.0 Demonstratiesite

Op weg naar de release van Moodle 4.0 waar de gebruikerservaring (UX) een flinke boost heeft gekregen, hebben we in november 2021 een demonstratiesite met de beta-versie 4.0 geïnstalleerd. Ten eerste omdat wij zelf wilden weten hoe de nieuwe versie eruit ziet en gaat werken voor docenten en deelnemers. En ten tweede om deze kennis te delen met de Nederlandstalige community. Op 25 november hebben we tijdens ons maandelijkse webinar de beta versie samen bekeken. De deelnemers van ons webinar konden zelf een cursus aanvragen en de nieuwe UX ervaren. Op dit webinar hebben we veel leuke reacties gehad.

Probeer zelf uit

Deze week hebben we de demonstratiesite bijgewerkt met de laatste beta-versie. Het is voor iedereen nog steeds mogelijk om een account te registeren, een nieuwe cursus aan te vragen en de nieuwe UX zelf te ervaren. Klik maar op de rode knop.

Schermafbeeldingen

De focus bij de nieuwe gebruikerservaring lag vooral op de studenten en docenten. In de schermafbeeldingen hieronder zie je hoe de nieuwe UX eruit ziet. Na de release van Moodle 4.0 zal er nog verder gewerkt worden om de nieuwe UX verder te optimaliseren. En bedenk…onze site is nog steeds een beta-versie dus er kan nog wat zaken veranderen tot aan de uiteindelijke release!

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?