Complimenten over webinar nieuwe gebruikerservaring Moodle 4.0

  • Moodle tips
  • >
  • Complimenten over webinar nieuwe gebruikerservaring Moodle 4.0

Webinar Moodle 4.0 UX

Op de laatste donderdag van elke maand verzorgen wij webinars over Moodle, zo ook gisteren. Als onderwerp hadden wij de nieuwe gebruikerservaring (UX) van Moodle 4.0 gekozen. In januari 2022 gaan we na een UX-project van 1,5 jaar het eerste resultaat zien in de vorm van Moodle 4.0. De focus ligt op de vernieuwde gebruikerservaring voor studenten en docenten. Wil je meer weten over dit project, lees dan onze blogs over Moodle 4.0.

Moodle 4.0 beta

De beta versie is al beschikbaar en voor dit webinar hebben wij een speciale site ingericht:

Tijdens het webinar hebben de deelnemers zelf met de nieuwe gebruikersinterface kunnen spelen. Iedere deelnemer kreeg een eigen cursus en mocht zelf activiteiten en blokken toevoegen. Op deze manier werd de werking van nieuwe zaken als cursusindex en navigatie duidelijk.

Ervaringen en feedback

Na afloop van het ‘spelen in de zandbak’ van Moodle 4.0 hebben we ervaringen en feedback met elkaar verzameld. Als Moodle Partner hebben we direct contact met de product-owner van Moodle LMS en kunnen we de feedback doorgeven.

De deelnemers gaven Avetica complimenten voor het organiseren van dit webinar en het al zo vroeg mogen uitproberen van Moodle 4.0. Dat vinden wij leuk om te horen en stimuleert ons om door te blijven gaan met het delen van onze Moodle expertise.

Moodle 4.0 demosite blijft

De demosite Moodle 4.0 blijft voorlopig online. Je kan nog steeds een account en een cursus aanvragen om deze beta versie van Moodle 4.0 zelf te bekijken. Wij zullen met enige regelmaat de laatste updates installeren in deze demosite, zodat jullie ook de voortgang kunnen bekijken tot de release van deze nieuwe versie.

Webinar terugkijken

Heb je ons webinar gemist dan kan je deze en eerdere webinars hier terugkijken. Je hebt een account nodig op deze Moodle site. Heb je deze nog niet, registreer je dan hier.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees