Voordelig instappen bij BigBlueButton!

Voorbeeld online bijeenkomst met BigBlueButton

De online leernoodzaak groeit en blijft groeien. In onze samenleving neemt het besef toe dat permanente oplossingen om online bijeenkomsten te leren faciliteren noodzakelijk zijn voor de toekomst. BigBlueButton is een platform dat ruimschoots antwoorden biedt op deze hulpvraag. Het grootste voordeel dat BigBlueButton heeft ten opzichte van andere aanbieders is de verregaande integratie met Moodle.

Goed beveiligd en volledig geïntegreerd met Moodle

Waarom zou je uit een grote vijver van aanbieders voor BigBlueButton kiezen? Omdat je met BigBlueButton een Virtual Classroom start vanuit Moodle. Dit betekent voor de lerende een volledige integratie in het opleidingstraject. De beveiliging heeft daardoor een tweetraps-authenticatie: allereerst tot de Moodle site zelf en vervolgens tot de cursus waarin een gebruiker aangemeld moet zijn.

Wij mogen een eenmalige aanbieding doen waarbij de eerste maand gratis is bij het afsluiten van een halfjaarcontract. Deze actie loopt tot het einde van het jaar en is geldig tot een maximum van 3 simultane sessies. De actie levert je gegarandeerd € 125,- voordeel op. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Avetica biedt een steuntje in de rug

Inmiddels is het duidelijk dat ook de komende winter er niet zo rooskleurig uitziet als we gehoopt hadden. De vraag naar Virtual Classrooms zal stijgen naarmate de overheidsmaatregelen toenemen. Avetica wil helpen en wil u door middel van deze mooie aanbieding samen met Blindside Networks een steuntje in de rug bieden. Wij voorzien uiteraard in de nodige support op BigBlueButton in combinatie met Moodle.

Maak jij al gebruik van BigBlueButton? Ben jij benieuwd hoe je dit optimaal kan inzetten als volwaardig onderdeel van je leertraject?

Online uitdagingen

Avetica weet bij uitstek welke impact de verschuiving van fysieke training en workshops naar het geven van online bijeenkomsten heeft. Onze passie ligt in het begeleiden en opleiden van mensen, dit doen wij het liefste zij aan zij met de klant. Er zijn andere aspecten waar je rekening mee moet houden in een online bijeenkomst. Emoties en non-verbale signalen zijn nu eenmaal zichtbaarder als je bij elkaar in dezelfde ruimte bent. Denk eens aan:

  • Hoe behoud je het overzicht?
  • Zorg dat iedereen de ruimte krijgt om zijn woordje te doen
  • Hoe meet je de betrokkenheid van deelnemers?

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees