Adventicalender 2021 vanaf 1 december geopend!

Adventicalender met Moodle tips

Na alle leuke reacties op onze Adventicalender van vorig jaar hebben wij besloten ook in 2021 weer een kalender te publiceren. Je kunt de kalender nu al aan je favorieten toevoegen en vanaf 1 december opent er elke dag een luikje met een Moodle tip, feitje of weetje!

Dit jaar is de inhoud niet alleen afkomstig van Avetica collegae maar zijn er ook een aantal andere Moodle gebruikers van wie we een stuk kennis mogen delen. Met een aantal bijdrages vanuit het buitenland krijgt de kalender zelfs een internationaal tintje!

Niet meer Moodle-loos

De kalender is ook dit jaar weer te vinden in de Moodle omgeving waar we ook onze maandelijkse webinars houden. Je hebt geen inlog nodig want we hebben de cursus zo ingericht dat deze door gasten te raadplegen is. Ik zou dus zeggen zet onderstaande link alvast in je favorieten en kom vanaf 1 december elke dag even kijken wat er  achter het luikje van die dag zit?

Wij hopen dat je op deze manier niet Moodle-loos wordt in de soms donkere dagen naar Kerst!

Adventicalender 2021

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.857 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.857 andere abonnees