Avetica als enige Moodle Partner over in Nederland

Update Moodle Partnership

Deze week zijn wij door het hoofdkantoor van Moodle geïnformeerd dat Avetica op dit moment de enige gecertificeerde Moodle Partner in Nederland is. Omdat wij regelmatig vragen krijgen over wat zo’n Moodle Partnership nu eigenlijk inhoudt geven wij hieronder graag wat meer uitleg.

Voordelen van Moodle Partnership – Voor u als klant

Kwaliteit en kennis
Om Moodle Partner te worden moet je beschikken over een hoge mate van kwaliteit en kennis op het gebied van Moodle dienstverlening. Dit komt tot uitdrukking in je aanpak voor hosting, support en consultancy. Ook verschillende certificeringen zoals ISO 27001 zijn hier onderdeel van. Als klant weet je dus dat je te maken hebt met een partij die alles goed heeft geregeld.

Informatievoorziening
Als Moodle Partner worden wij rechtstreeks geïnformeerd over ontwikkelingen en plannen vanuit Moodle. Op die manier kunnen wij onze klanten dus ook altijd voorzien van accurate informatie en adviezen geven op basis van toekomstige ontwikkelingen.

Ook hebben wij rechtstreeks toegang tot kennis op het Moodle hoofdkantoor en het wereldwijde Moodle Partnership met meer dan 100 partners wereldwijd. Hierdoor kunnen we vaak snel een oplossing voor een probleem vinden als we er zelf niet uit komen.

Invloed via Product Advies Groep
Avetica is tevens Premium Moodle Partner en dat betekent dat wij ook Moodle Workplace mogen aanbieden en zijn ook lid van de Product Advies Groep van Moodle Workplace. Samen met zo’n 45 andere premium partners bepalen we de roadmap voor de doorontwikkeling van deze grotere broer van Moodle LMS. Op deze manier hebben wij al verbeteringen kunnen voorstellen waar onze klanten rechtstreeks van profiteren.

Voordelen van Moodle Partnership – Voor ons als Avetica

We willen als Avetica ook transparant zijn over wat een Moodle Partnership ons oplevert en wat wij er voor terug doen.

Merknaam Moodle
Als Moodle partner mag je de merknaam ‘Moodle’ gebruiken inclusief de beeldmerken in combinatie met dienstverlening. Avetica mag onbeperkt de woorden Moodle hosting, Moodle training, Moodle support, etc. gebruiken op onze website en in andere marketinguitingen. Dit geeft een Moodle partner een groot voordeel in de marketing. Zie voor meer informatie de webpagina over het merk Moodle.

Leads
Indien een prospect het contactformulier invult op de website van Moodle spelen zij deze lead aan ons door zodat wij contact kunnen opnemen. We profiteren hiermee direct van de marketingkracht van het merk Moodle.

Kennisuitwisseling
Met ontwikkelaars bij Moodle en andere partners vindt regelmatig uitwisseling van kennis plaats. Hierdoor kunnen wij onze eigen kennis van Moodle steeds verder uitbouwen.

Wat geeft Avetica terug als Moodle Partner?

Afdracht
Avetica profiteert van de open source software en de doorontwikkeling middels nieuwe releases van Moodle. Als partner draag je een vast percentage van je omzet af aan het Moodle hoofdkantoor. Met deze financiële middelen kan het hoofdkantoor de software onderhouden en ontwikkelaars aantrekken om de software te verbeteren. Er zit dus een economisch businessmodel achter Moodle wat betekent dat de continuïteit van Moodle gewaarborgd is.

Sponsor Moodlemoot
Alleen een partner mag een formele sponsor zijn van een Moodlemoot. Dit zijn jaarlijkse bijeenkomsten om kennis te delen over het gebruik van Moodle. Voor het Nederlands taalgebied zet Stichting Mnet Benelux zich in om deze Moodlemoots te organiseren.

Kennisdeling
Door onze Moodle blogs dragen wij bij aan kennisdeling waarvan iedere Moodle gebruiker in het Nederlandse taalgebied kan profiteren.

Moodle Workplace vertalingen
Aangezien wij de enige Moodle Premium Partner zijn voor Nederland en dus ook als enige Moodle Workplace mogen aanbieden verzorgen wij tevens de vertalingen van Moodle Workplace voor het Nederlandse taalpakket.

Win-win situatie

Kiezen voor een Moodle partner is kiezen voor een win-win situatie. Indirect draag je bij aan de doorontwikkeling van Moodle en je weet je verzekerd van gedegen Moodle kennis en een veilige leeromgeving. Voor zowel Moodle, Avetica en onze klanten is dit een win-win.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees