Nieuw: Learningprovider.net, voor de enthousiaste e-learningontwikkelaar

Ben jij een enthousiaste e-learningontwikkelaar die tegelijkertijd over het krachtigste leermanagementsysteem ter wereld wil beschikken? 

Kies voor Learningprovider.net

Wat biedt Learningprovider.net?

Veel e-learningontwikkelaars en kleine organisaties ontwikkelen leercontent en hebben een leermanagementsysteem (lms) nodig om de e-learning aan te bieden aan hun klanten. Tegelijkertijd willen zij geen grote investeringen doen. Voor die doelgroep is Learningprovider.net bedoeld. Je krijgt een afgeschermde leeromgeving op basis van Moodle Workplace tot je beschikking. Hierin kan je direct beginnen met het bouwen en ontwikkelen van je online leercontent met de gratis interactieve tool H5P of met andere leeractiviteiten. Ook kan je je eigen ontwikkelde SCORM modules plaatsen.

Unieke combinatie

Omdat Learningprovider.net op Moodle Workplace is gebaseerd, beschik je over krachtige functionaliteit zoals programmamanagement, (her)certificeringsmanagement, rapporten-generator, dynamische regels en organisatiestructuur. Ook kan je je eigen logo, loginafbeelding en kleurenpallet instellen.

Toch kunnen we de kosten per gebruiker laag houden, dus ideaal als jij de e-learningsmodules die je zelf hebt ontwikkeld aan jouw klanten wilt aanbieden. Bekijk het overzicht van onze drie Moodle hosting abonnementen met alle verschillende mogelijkheden.

Afgeschermde leeromgeving

Iedere klant van Learningprovider.net krijgt een eigen afgeschermde leeromgeving. Alle gebruikers en alle leercontent zijn volledig gescheiden van andere klanten. Op deze manier kan je jouw e-learningmodules veilig aanbieden aan jouw klanten.

Meer weten?

Wil je meer weten? Lees dan verder op onze productpagina en neem contact op voor een demo en/of prijsopgaaf.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees