Moodle LMS updates 3.11.4, 3.10.8 en 3.9.11

Updates van Moodle

Volgens planning zijn gisteren de updates van Moodle LMS uitgebracht. Deze tweemaandelijkse releases bevatten bugfixes en kleine verbeteringen. Van onderstaande versies kan je de releases notes bekijken:

Ondersteunde versies

Elke Moodle versie wordt voor een bepaalde tijd ondersteund. Dit betekent dat er updates uitkomen zoals gisteren weer is gebeurd. Moodle maakt onderscheid tussen algemene en beveiligingsupdates. Dit laatste houdt in dat alleen meldingen met betrekking tot informatiebeveiliging en privacy worden opgelost.

Op dit moment worden de volgende versies ondersteund:

  • Moodle 3.9: beveiligingsupdates t.m. mei 2023 (3.9 is een Long Term Support versie)
  • Moodle 3.10: beveiligingsupdates t.m. mei 2022
  • Moodle 3.11: algemene ondersteuning t.m. november 2022


Kijk voor alle details op de pagina van Moodle releases.

Moodle hosting

Host jij je Moodle site zelf, dan kan je hier de laatste Moodle versies vinden. Heb je de hosting uitbesteed aan een Moodle partner of andere Moodle dienstverlener, vraag dan om jouw site te updaten naar de laatste versie (als dit al niet automatisch gebeurd).

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees