Moodle consultant bij Avetica, iets voor jou?

Vacature Moodle consultant

Als Avetica zien wij al jarenlang een stijging in het aantal klanten dat bij ons aanklopt vanwege onze gecertificeerde Moodle dienstverlening. Het geven van trainingen, inrichten van Moodle sites en het adviseren op technisch, functioneel en onderwijskundig gebied is ons dagelijkse werk.

Moodle consultant (32-40 uur p/week)

Vanwege de groei die wij doormaken zoeken wij nu een extra Moodle consultant. Ben jij die betrokken Moodle consultant die verantwoordelijkheid neemt, oplossingsgericht is en in teamverband kan werken?

Uiteraard heb je een pro-actieve en lerende houding en kan je tegen een stootje. Je durft om feedback te vragen en de leiding te pakken wanneer dat nodig is.

Moodle Premium Partner

Avetica is de enige Moodle Premium Partner in Nederland en België. Wij beheren zo’n 350 Moodle sites voor klanten zoals KLM, UWV, Nikon en ANWB. Meer dan 900.000 gebruikers leren dagelijks via Moodle LMS en Workplace. Bij zo’n mooie onderneming wil jij toch ook werken?

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees