Programma Moodlemoot 2023 is bekend

Bijdrage door Nederlandstalige community

Wij hebben de Nederlandstalige community gevraagd om ideeën en bijdrages te leveren voor de Moodlemoot 2023. Daar zijn veel reacties op binnen gekomen waarvoor we dankbaar zijn. Op basis van alle bijdrages hebben wij het (voorlopige) programma samengesteld. Wij hebben het idee dat het een gevarieerd programma is geworden en hopen dat jullie daar ook zo over denken. Details van enkele sessies worden in de loop van de komende weken nog aangevuld.

Programma

Om 9.30 uur opent dagvoorzitter Nienke Verhoeven de 15e Nederlandstalige Moodlemoot. Zij zal Wilfred Rubens introduceren die ons als keynote spreker meeneemt in de wereld van de implementatie van leermanagementsystemen. Wilfred heeft zijn keynote de uitdagende titel ‘LMS implementeren: overschat en onderschat‘ meegegeven.

Wilfred stelt: “Bij de implementatie van een LMS komt veel kijken. Toch merk ik dat organisaties een aantal aspecten op korte termijn wat betreft problematiek overschatten, en andere aspecten op langere termijn onderschatten.

Na de keynote worden er verschillende sessies verzorgd door Moodlelaars uit Nederland en België, verdeeld over vijf thematische tracks:

  1. Moodle Projecten
  2. Moodle Techies
  3. Inspiratie & Didactiek
  4. UX & Toegankelijkheid
  5. Commercie

Om 12.30 uur is er tijdens de lunch voldoende tijd om elkaar te ontmoeten. Vanaf 13.30 uur staan er weer diverse sessies op het programma die we gezamenlijk om 15.30 uur afsluiten met een interactief plenair gedeelte. Om 16.30 uur wordt de Moodlemoot 2023 afgesloten met een hapje en een drankje.

Vroege Vogel korting tot 31 december

Nog niet ingeschreven? Tot 31 december 2022 geldt nog de Vroege Vogel Actie waarmee je al voor € 169,- kunt deelnemen. Vanaf 1 januari betaal je € 199,-. Schrijf je dus nog snel in. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees