Avetica, Moodle Premium Partner

Dagvoorzitter Moodlemoot 2023: Nienke Verhoeven

Dagvoorzitter Moodlemoot 2023

Op een Moodlemoot zijn er diverse plenaire momenten, interactieve activiteiten en sessies over bepaalde thema’s. Een professionele en enthousiaste dagvoorzitter draagt bij aan het succes van de Moodlemoot. Die dagvoorzitter hebben we gevonden in de persoon van Nienke Verhoeven! 

Over Nienke

Nienke Verhoeven is werkzaam in het Learning & Development vak. Ze ontwikkelt (blended) leertrajecten voor organisaties over persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, communicatie en leiderschap. Ook wordt ze regelmatig ingehuurd door grotere organisaties op de L&D afdeling. Op deze manier kwam ze al diverse keren in aanraking met Moodle en werkte ze ook zelf met dit open source leermanagementsysteem. 

Nienke Verhoeven is dagvoorzitter bij de Moodlemoot 2023
Nienke Verhoeven

Wij zijn blij dat Nienke onze dagvoorzitter wil zijn en zijn ervan overtuigd dat dit bij zal dragen aan het succes van deze Moodlemoot!

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?