Dagvoorzitter Moodlemoot 2023: Nienke Verhoeven

Dagvoorzitter Moodlemoot 2023

Op een Moodlemoot zijn er diverse plenaire momenten, interactieve activiteiten en sessies over bepaalde thema’s. Een professionele en enthousiaste dagvoorzitter draagt bij aan het succes van de Moodlemoot. Die dagvoorzitter hebben we gevonden in de persoon van Nienke Verhoeven! 

Over Nienke

Nienke Verhoeven is werkzaam in het Learning & Development vak. Ze ontwikkelt (blended) leertrajecten voor organisaties over persoonlijke effectiviteit, vitaliteit, communicatie en leiderschap. Ook wordt ze regelmatig ingehuurd door grotere organisaties op de L&D afdeling. Op deze manier kwam ze al diverse keren in aanraking met Moodle en werkte ze ook zelf met dit open source leermanagementsysteem. 

Nienke Verhoeven is dagvoorzitter bij de Moodlemoot 2023
Nienke Verhoeven

Wij zijn blij dat Nienke onze dagvoorzitter wil zijn en zijn ervan overtuigd dat dit bij zal dragen aan het succes van deze Moodlemoot!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees