Avetica, Moodle Premium Partner

Webinar: Moodle Workplace 4.0 + roadmap voor 2023

  • Moodle tips
  • >
  • Webinar: Moodle Workplace 4.0 + roadmap voor 2023

Thema: Moodle Workplace 4.0 + roadmap

Moodle Workplace 4.0 is uitgekomen met een geheel nieuwe gebruikerservaring (UX) en een interessante functie om zelf aangepaste pagina’s te maken op het dashboard. Naast het demonstreren van versie 4.0 bespreken we in dit webinar ook wat er op de roadmap staat voor 2023. Dit zijn in ieder geval twee verbeteringen die Avetica heeft aangedragen.

Interactief webinar

In onze webinars delen wij graag onze kennis van Moodle en horen ook graag jullie vragen en suggesties. Stel vooraf al je vragen via de community plugin ‘Hot Questions’. Deze vragen zullen wij dan behandelen in ons webinar. 

Reserveer datum en tijd

Noteer donderdagochtend 24 november om 11.00 uur in je agenda en doe mee via moodle.avetica.academy.

Graag tot de laatste donderdag van deze maand.

Webinar over Moodle Workplace 4.0 + roadmap voor 2023
Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?