Communitysite moodle.org is vernieuwd

Moodle Community

“Open en delen met elkaar”, die waarden brachten oprichter Martin Dougiamas ertoe om het leermanagementsysteem Moodle vanaf de allereerste versie als open source software te publiceren. Om een open source project te laten slagen is een sterke community erg belangrijk. Met versie 1.0 van Moodle kwam ook gelijk de community site moodle.org online. Na 20 jaar is deze site nog steeds het hart van de wereldwijde community. Dagelijks zoeken en delen vele Moodlelaars kennis op de diverse fora en in de documentatie. Soms zijn er per land of taal separate communities zoals de Nederlandstalige community en zijn er thema-gerelateerde communities, zoals over de nieuwe UX.

Nieuwe look & feel moodle.org

Nadat de nieuwe UX voor Moodle 4 in april van dit jaar is uitgebracht en ook de corporate website van Moodle HQ in een nieuw jasje is gestoken, was het nu de beurt aan de community site. En eerlijk gezegd, dit was ook nodig. Vandaag is het nieuwe thema voor moodle.org online gezet.

Neem een kijkje op moodle.org en geniet van de nieuwe vormgeving.

De nieuwe vormgeving van Moodle.org.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees