Programma Global MoodleMoot 2022 is bekend

Global Moodlemoot

Van 27 tot en met 29 september wordt in Barcelona de Global Moodlemoot 2022 gehouden. Dit is het grootste Moodle event van het jaar waar tussen de 400 en 600 deelnemers worden verwacht. Vanuit Avetica gaan we met 5 collega’s naar Barcelona en van verschillende klanten en organisaties hebben we ook al gehoord dat er Moodlelaars gaan. Heb je je nog niet ingeschreven, dan is dit nog mogelijk.

Programma

Afgelopen week is het programma bekend gemaakt. In drie dagen worden 120 presentaties, lezingen en workshops verzorgd door medewerkers van Moodle hoofdkantoor, Moodle partners en sponsors. Sprekers komen uit 35 verschillende landen. De sessies zijn verdeeld in drie stromen, te weten sessies voor docenten/cursusontwikkelaars, functioneel beheerders en techneuten/ontwikkelaars. Er is voldoende tijd voor ontmoeting en ook deze keer wordt er een Moodle Party georganiseerd 🎉🥳

Op maandag 26 september is er een extra dag voor de (Premium) Moodle Partners zoals Avetica. Op dezelfde dag wordt in de middag de hackathon georganiseerd. Deze sessie voor techneuten en ontwikkelaars is ondertussen volgeboekt.

Op afstand volgen?

Wanneer je niet fysiek aanwezig kunt zijn kun je de Moot volgen via de verschillende social media kanalen met de hashtag #MootGlobal22. Als Avetica zullen we tijdens het event ook verslag doen via dit kanaal.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees