Inschrijving online MoodleMoot Benelux 16 maart 2021 geopend

  • Moodle tips
  • >
  • Inschrijving online MoodleMoot Benelux 16 maart 2021 geopend

Programma online Moodlemoot

Op dinsdag 16 maart organiseert Stichting Mnet Benelux haar 2e Moodlemoot. Net zoals in oktober vorig jaar is ook dit evenement geheel online. De programmacommissie onder leiding van Gemma Lesterhuis is bezig om de bekende puntjes op de i te zetten. Je kan het programma van hét Moodle event van het jaar hier bekijken.

Inschrijving geopend

Vorig jaar waren er 75 deelnemers bij deze online Moodlemoot en daar was Stichting Mnet Benelux erg blij mee. Uiteraard hopen ze op een nog hoger aantal Moodlelaars dit jaar. Aan de kosten kan het niet liggen. Eén ticket kost € 45,- incl. BTW. Schrijf je direct in en leer van andere Moodlelaars.

Keynote over nieuwe UX van Moodle 4.0

De stichting heeft Candice Diemer gestrikt voor de keynote. Zij staat aan het hoofd van nieuwe UX die in Moodle 4.0 uitkomt. Candice neemt ons mee in de eerste het ontwerpproces en ze zal ook een aantal nieuwe ontwerpen delen. Ik heb zelf al een paar ontwerpen gezien in de Moodle Partner meetings maar ik ga nu geen gras voor haar voeten wegmaaien.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.857 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.857 andere abonnees