Poodll is verdiend een Certified Moodle Integration

  • Moodle tips
  • >
  • Poodll is verdiend een Certified Moodle Integration

Poodll voor taalonderwijs

Wie regelmatig taalonderwijs geeft met behulp van Moodle zal waarschijnlijk wel van de toolboxen van Poodll gehoord hebben. Dit is een verzameling plugins om dynamische taalcursussen te bouwen in Moodle. Denk aan spreek- en luisteropdrachten met audio- en video-opnames en het leren van woordenschat. Veel van de leeractiviteiten van Poodll kunnen automatisch beoordeeld worden, wat tijd bespaart voor de leraar en de studenten meer leermogelijkheden biedt.

De oorspronkelijke software werd in 2010 ontwikkeld op een middelbare school in Nagasaki, Japan, waar Poodll nog steeds gevestigd is.

Certified Integration

De wijze waarop Poodll de plugins heeft ontwikkeld en al meer dan 10 jaar onderhoudt, is reden geweest voor Moodle om deze duurzame integratie te certificeren. Poodll komt hiermee in hetzelfde rijtje te staan als BigBlueButton, Intelliboard en Urkund. Dit is een mooie prestatie voor Justin Hunt, CEO en medeoprichter van Poodll.

Sander Bangma, productmanager van Moodle LMS zegt hierover:

“Door Poodll toe te voegen aan onze suite van gecertificeerde integraties, bieden we onze gebruikers hulpmiddelen en activiteiten om fantastische online taalcursussen te maken – die ze op een eenvoudige manier kunnen toevoegen aan hun Moodle LMS”

Meer weten?

Bekijk de site van Poodll.com/moodle voor meer informatie en een demo.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees