Verjaardag Avetica #18jaar

Oprichting 2003

Precies 18 jaar geleden werd Avetica opgericht door een inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Een formele handeling die het begin was van een mooi, lange, soms moeizame en bovenal leerzame tijd. De droom die we hadden begin 2003 om onderwijs en internet te combineren is uitgekomen. En niet zo’n klein beetje ook. Ik had nooit kunnen bedenken dat Avetica op deze manier zo zou gaan groeien. Elke dag geniet ik van mijn twintig collega’s die zich inzetten voor onze klanten, voor elkaar en de community.

Goede keuze voor Moodle

Vanaf het begin van onze onderneming hebben we gekozen voor Moodle. De potentie van dit open source leermanagementsysteem was toen al groot en van deze keuze heb ik nooit spijt gehad. Integendeel, als ik zie wat Moodle onderwijskundig allemaal kan en hoe flexibel we dit leermanagementsysteem is, dan weet ik dat wij nog vele mooie projecten gaan doen. En met Moodle Workplace zijn de mogelijkheden nog verder uitgebreid.

Online feestje

Morgenmiddag hebben we met elkaar een online feestje georganiseerd. Alle attributen voor het online spel zijn opgestuurd en elke collega heeft een snackpakket ontvangen. Dus als wij de telefoon niet opnemen, dan weet je waarom! 😀 🎉

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.817 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.817 andere abonnees