Productvergelijking Totara Learn 13 en Moodle Workplace 3.10

  • Moodle tips
  • >
  • Productvergelijking Totara Learn 13 en Moodle Workplace 3.10

Opmars Moodle Workplace

De opmars van Moodle Workplace begint duidelijk vormen aan te nemen. Steeds meer bestaande klanten kiezen voor een upgrade van Moodle LMS naar Workplace. Voor nieuwe implementaties wordt steeds vaker direct voor deze grotere broer van Moodle LMS gekozen. En langzamerhand gaan ook organisaties die nu Totara Learn gebruiken rondkijken naar duurzame alternatieven.

Toekomst van Totara Learn?

Totara Learn is net zoals Moodle Workplace gebouwd op Moodle LMS. Echter die extra toplaag aan functionaliteit wordt niet onderhouden door Moodle HQ maar door een joint venture van een aantal Moodle Partners. Nadeel van deze constructie is dat je altijd structureel achterloopt. Pas na een release van Moodle kunnen de ontwikkelaars van Totara Learn pas aan de slag. De nieuwe versie van Moodle Workplace komt altijd 2-3 weken uit na de release van de nieuwe Moodle versie.

Wat ik mij persoonlijk afvraag is hoe lang ze Totara Learn nog blijven onderhouden. De Moodle partners die Totara Learn aanbieden zijn ook Premium Moodle Partners. Zij mogen Moodle Workplace aanbieden en voor de doorontwikkeling van dit leermanagementsysteem hoeven zij geen investeringen te doen.

Productvergelijking

Moodle HQ had vorig jaar een productvergelijking opgesteld tussen Totara Learn, Moodle LMS en Moodle Workplace. Deze is vorige week bijgewerkt naar versie 13 van Totara en versie 3.10 van Moodle. Hieronder kan je de producten vergelijken. Ook kan je deze productvergelijking in pdf downloaden.

Demo Moodle Workplace?

Gebruik je op dit moment Totara Learn en wil je de meerwaarde van Moodle Workplace in de praktijk zien? Neem dan contact op. We plannen dan samen een online demonstratie.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees