Avetica, Moodle Premium Partner

Doe de test: Moodle LMS of Workplace?

De juiste keuze maken

Er zijn twee leermanagementsystemen van Moodle beschikbaar; Moodle LMS en Moodle Workplace. Welke systeem past nu het beste bij jouw organisatie? Wij willen je helpen en hebben hiervoor een korte test gemaakt. De test bestaat uit 10 vragen. Op basis van je antwoorden wordt een uitslag gegeven welke leermanagementsysteem het beste aansluit bij jouw wensen.

Doe de test

Klik op start, beantwoord de 10 vragen en bekijk de uitkomst.
De uitkomst wordt niet opgeslagen.

Demonstratie en productvergelijking

Neem na de test contact op met ons voor een demonstratie en uitleg van de mogelijkheden. Ook kan je hieronder een productvergelijking zien tussen Moodle LMS en Workplace. Deze vergelijking is nog op basis van versie 3.8.

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?