Doe de test: Moodle LMS of Workplace?

De juiste keuze maken

Er zijn twee leermanagementsystemen van Moodle beschikbaar; Moodle LMS en Moodle Workplace. Welke systeem past nu het beste bij jouw organisatie? Wij willen je helpen en hebben hiervoor een korte test gemaakt. De test bestaat uit 10 vragen. Op basis van je antwoorden wordt een uitslag gegeven welke leermanagementsysteem het beste aansluit bij jouw wensen.

Doe de test

Klik op start, beantwoord de 10 vragen en bekijk de uitkomst.
De uitkomst wordt niet opgeslagen.

Demonstratie en productvergelijking

Neem na de test contact op met ons voor een demonstratie en uitleg van de mogelijkheden. Ook kan je hieronder een productvergelijking zien tussen Moodle LMS en Workplace. Deze vergelijking is nog op basis van versie 3.8.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees