Volgend webinar 26 november over tenants in Moodle Workplace

  • Moodle tips
  • >
  • Volgend webinar 26 november over tenants in Moodle Workplace

Tevreden over 1e Moodle webinar

Zoals eerder aangekondigd houden wij maandelijks een (gratis) webinar over Moodle en Moodle Workplace. Afgelopen donderdag hebben wij ons eerste Moodle webinar gehouden. En hier kijken we tevreden op terug. Tussen de 50 en 60 deelnemers zagen onze Moodle consultant Jaron de nieuwe contentbank in Moodle 3.9 uitleggen. Ook beantwoordde hij vragen van deelnemers.

Volgend webinar op 26 november

Het volgend webinar staat ondertussen gepland en op donderdag 26 november om 11.00 uur behandelen we het onderwerp:

Inloggen diverse doelgroepen in Moodle Workplace.
Hoe werken tenants?

In november komt naast Moodle 3.10 ook een nieuwe versie van Moodle Workplace. In deze ‘grotere broer‘ van Moodle zit al de functionaliteit van multi-tenancy, maar in deze nieuwe versie kan je de authenticatie per tenant gaan inrichten. Bepaal dus per doelgroep op welke manier ze inloggen en automatiseer daarna met dynamisch rules wat er met de gebruiker moet gebeuren. In ons webinar gaan we uitgebreid in op de mogelijkheden van multi-tenancy en de nieuwe functies.

Registreer je alvast

Heb je nog geen account op moodle.avetica.academy ? Registreer je dan gelijk hier. Ook kan je alvast vooraf je vragen stellen via de ‘Hot Questions’. De webinar worden gegeven met behulp van BigBlueButton en de opnames zijn na afloop te bekijken in moodle.avetica.academy .

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees