Maandelijks Moodle webinar van start! Noteer 29 oktober 11:00 uur

  • Moodle tips
  • >
  • Maandelijks Moodle webinar van start! Noteer 29 oktober 11:00 uur

29 oktober om 11:00 uur:
H5P Contentbank in Moodle 3.9
Registreer & doe mee via https://moodle.avetica.academy

Deelname is gratis

Maandelijks webinar

De nieuwe H5P contentbank is geweldig en biedt veel mogelijkheden. Omdat het gebruik even wennen is organiseert Avetica een webinar over dit onderwerp op donderdagochtend 29 oktober 2020 om 11.00 uur. Dit webinar is de eerste in een maandelijkse serie waarin Avetica haar kennis over Moodle (Workplace) deelt.

Integratie H5P in Moodle 3.9

H5P wordt wereldwijd steeds meer gebruikt en terecht. H5P is eenvoudig in gebruik en je kan er mooie interactieve content mee bouwen. In Moodle 3.9 is H5P nu ook volledig geïntegreerd en dat hebben ze goed aangepakt. Toch zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moeten houden. Nu H5P standaard onderdeel is van Moodle moet je met twee zaken rekening houden. Ten eerste: H5P heeft in Moodle 3.9 een zogenaamde contentbank. Hierin worden de H5P oefeningen opgeslagen zodat je ze overal in Moodle kan gebruiken. Een ander belangrijk punt is de migratie van de oefeningen van de community plugin naar de standaard activiteit in Moodle 3.9. Hoe dit precies zit leggen we uit in ons webinar.

Ruimte voor vragen

Centraal bij dit webinar staat H5P en de contentbank. Er is echter voldoende ruimte om ook vragen van deelnemers te beantwoorden. Dit kan tijdens de webinar of vooraf via de community plugin ‘Hot Questions’ die staat in moodle.avetica.academy .

Reserveer datum en tijd

Noteer donderdagochtend 29 oktober 2020 om 11.00 uur in je agenda en doe mee via moodle.avetica.academy .

Graag tot 29 oktober!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees