Crowdfunding actie voor rapportage Questionnaire

De community plugin Questionnaire wordt regelmatig ingezet omdat deze enquete plugin meer kan dan het feedbackformulier van Moodle zelf. Denk bijvoorbeeld aan de test Roos van Leary die wij al eerder deelde. Helemaal gemaakt met Questionnaire.

En zoals het gaat bij functionaliteit waar resultaten uitkomen, dan wilt men die ook naar pdf kunnen exporteren (want dat print zo fijn…). Er is nu een crowdfunding actie om geld in te zamelen voor de ontwikkeling van de rapportage naar pdf. Meer dan 75% van het geld is al opgehaald, maar het zo natuurlijk heel mooi zijn om de 100% van het streefbedrag te halen.

Moodle questionnaire

Meer informatie over dit crowdfunding project en hoe je financieel kan bijdragen kan je hier vinden. Ook op deze manier werkt de Moodle community samen!

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.868 andere abonnees