Avetica, Moodle Premium Partner

Minor releases van Moodle 3.7.2, 3.6.6 en 3.5.8

Vanmorgen heeft Moodle HQ volgens schema de tweemaandelijkse minor releases (updates) uitgebracht. Versie 3.7.2, 3.6.6 en 3.5.8 zijn nu de laatste versies.

Belangrijk om te weten is dat vanaf versie 3.5.8 er alleen nog beveiligingsupdates worden uitgebracht. Nieuwe functionaliteit en verbeteringen komen nu alleen terecht in de versie 3.6.x en 3.7.x.  Zie ook onderstaande afbeelding.

372_release_graphs

Belangrijkste wijziging die is doorgevoerd gaat over de verandering die rond moodle.net plaatsvinden. Je kan nu niet meer cursussen delen op dit platform. Het nieuwe MoodleNet moet in november van dit jaar live gaan. In Nederland maken nog erg weinig mensen gebruik van moodle.net, dus de impact zal voor de meeste Moodle sites nihil zijn.

Tot slot nog de releases notes van elke uitgebrachte minor release:

Update altijd regelmatig je Moodle site!

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?