The Day After het Avetica Live Event

Avetica Live Event - dagopening Arnout VreeIn 2019 hebben we wederom een The Day After het Avetica Live Event. Een klein zwart gat waar we invallen na maandenlange voorbereiding en planning. Wat gaat een dag als gisteren ontzettend snel en wat hebben we genoten!

Gisteren vond het jaarlijkse Avetica Live Event plaats in Van der Valk Dordrecht. In 3 sessierondes kwamen uiteenlopende onderwerpen voorbij. We bespraken o.a. de nieuwste ontwikkeling van Moodle: Workplace, hadden live videocontact met Svein Torre vanuit Noorwegen voor H5P en gaven je een kijkje in de gamification-wereld van GoFuture.

Onze keynote sprekers hebben inspirerende woorden gesproken en ons meegenomen in hun expertise. Fleur Prinsen (Lector Digitale Didactiek bij Hogeschool Rotterdam) nam ons mee in het sociale aspect van leren en Jeroen Krouwels (initiatiefnemer van Leerscan en Innovation Manager bij Noordhoff Health) praatte ons bij over het meten van de effectiviteit van leren.

Avetica Live Event - keynote Jeroen Krouwels

Wij hopen jou en collega’s volgend jaar te zien bij een nieuwe editie!

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees