Next up.. Competenties in Moodle!

2 april vind in onze Avetica Academie een nieuwe editie plaats van Competenties in Moodle. Is jouw organisatie bezig met competentiegericht opleiden? Dit is dé kans voor digitale voortzetting! Behaal organisatiedoelen door optimale inzet van competenties.

Wij nemen jou mee in het competentie raamwerk. Een competentie is een omschrijving van vaardigheden, kennis en attituden binnen een specifieke context. Wist jij dat competentiegericht leren de effectieve medewerker onderscheidt van de niet effectieve medewerker?

Is jouw organisatie nog niet (voldoende) actief bezig met competentiegericht opleiden? Dan is het hoog tijd! Ben jij werkzaam in een organisatie waarin competentiegericht opleiden zijn intrede al heeft gemaakt? Dan ben jij welkom met jullie eigen raamwerk! Is dit niet het geval, dan hebben we voor jou een raamwerk en leerplannen die passen bij een casus.

De workshop in een notendop:

  • Inrichten van een competentie raamwerk
  • Ontwikkelen van leerplannen en leerplan templates
  • Leeractiviteiten koppelen aan competenties
  • Als deelnemer en trainer ervaren hoe je werkt met het raamwerk voor leerplannen en competenties

Gaan wij samen jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? Dan zien wij jou graag op 2 april. Schrijf je in voor de komende workshop van ‘Competenties in Moodle’.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees