Moodle 3.6.3 en andere minor releases beschikbaar

  • Moodle tips
  • >
  • Moodle 3.6.3 en andere minor releases beschikbaar

Vanmorgen heeft Moodle HQ in haar tweemaandelijkse releasecylcus een aantal updates beschikbaar gesteld. Het gaat om de volgende versies:

update-in-progressIn deze updates zijn weer beveiligingsissues en bugs opgelost. Er zijn geen noemenswaardige verbeteringen doorgevoerd.

Voor Moodle 3.1.x en 3.4.x gaat de ondersteuning eindigen per 13 mei 2019. Aangezien nog veel klanten op deze versies draaien, betekent dit voor hen dat zij een upgrade moeten plannen. Vanuit de de AVG/GDPR kennen we het principe van passende beveiliging. Een Moodle versie (laten) hosten die niet meer ondersteund wordt, is als Gegevensverantwoordelijk niet slim. Mocht er iets fout gaan, dan heb je echt iets uit te leggen…

Dus plan een upgrade naar Moodle 3.7 (release in mei 2019) of naar Moodle 3.5 (Long Term Support versie). Overleg met je Moodle dienstverlener wat de beste keuze is voor jouw situatie.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.869 andere abonnees