Herinnering Uitnodiging Avetica Live Event 2019

Heb jij je al ingeschreven voor hét Avetica Live Event op 19 maart in Dordrecht? Over twee weken staat een dag vol keynotes, Moodle workshops en andere leuke activiteiten gepland. Meer dan 80 deelnemers hebben zich al aangemeld, dus wees er snel bij.

Het volledige programma staat op live.avetica.nl en ook hieronder. Eén keynote en één sessie licht ik eruit.

Kennis is een sociaal product
Dr. Fleur Prinsen (lector Digitale Didactiek op de Hogeschool Rotterdam bij het Kenniscentrum Talentontwikkeling) doet al sinds 2003 onderzoek naar sociale leerprocessen in online leeromgevingen. Ze zal een keynote verzorgen, waarbij ze ingaat op vragen zoals: Hoe geef je als werkplek trainer vorm aan sociale leerarrangementen met behulp van een online omgeving? Hoe ondersteun je sociale leerprocessen, hoe richt je de online omgeving dan in, en waar moet je rekening mee houden? In haar keynote zal Fleur Prinsen zowel de theorie aanhalen als bevindingen uit praktijkonderzoek. 
Alle deelnemers krijgen nog separaat een uitnodiging om een enquête van 19 vragen in te vullen zodat Fleur Prinsen alvast een beetje een beeld van u krijgt.

Gamification..the next level
GoFuture is een gegamificeerde ‘awesome’ leeromgeving waarmee leerlingen ondernemende vaardigheden ontwikkelen. GoFuture is nu op ondernemend onderwijs gericht, maar de leeromgeving kan ook voor hele andere leerdoelen worden ingezet. In deze workshop kijken we naar de principes achter GoFuture. Wat maakt deze methode zo succesvol? Welke gamification elementen zijn verwerkt in deze leeromgeving?

Schrijf je in met je collega’s en tip andere geïnteresseerden voor dit event.
We hopen je van harte te mogen verwelkom op ons Avetica Live Event 2019.

Inschrijven Avetica Live Event 2019

Programma_ALE2019

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.879 andere abonnees