Updates van Moodle 3.5.2, 3.4.5, 3.3.8 en 3.1.14

Vanmorgen heeft Moodle HQ 4 nieuwe updates uitgebracht, te weten 3.5.2, 3.4.5, 3.3.8 and 3.1.14. Deze versies worden nu ondersteund en dan zie je dat versie 3.2.x niet meer ondersteund wordt. Als jouw Moodle versie 3.2 of 3.0 of lager heeft, loop je een potentieel risico. Ook vanuit de AVG/GDPR heb je niet de passende beveiligingsmaatregelen genomen.

In onderstaand schema zie je de ondersteuning per Moodle versie. Pas je upgrade-beleid hierop aan!

Moodle supported versions

Zoals altijd zijn er kleine verbeteringen doorgevoerd en een aantal bugs en beveiligingsisses. Meest opvallend in deze release komt van de Moodle versies 3.4.5 en 3.3.8; alle AVG/GDPR gerelateerde plugins zijn nu standaard opgenomen in deze release. Ze hoeven dus niet meer apart geïnstalleerd te worden.

Hieronder alle release notes per ondersteunende versie.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees