Aanbod najaar 2018 Avetica Academie | Schrijf je NU in!

  • Moodle tips
  • >
  • Aanbod najaar 2018 Avetica Academie | Schrijf je NU in!

 

Na een fantastische, on-Nederlandse, warme zomer is het weer tijd om de zwemkleding en vakantiekoffers op te bergen. We gaan weer aan de slag… met Moodle!

Ook dit najaar biedt Avetica workshops en trainingen op verschillende niveaus in haar Academie. Ben je op zoek naar verrijking van content of wil je met basis Moodle beginnen? Het kan allemaal. De terugkerende workshops en trainingen zijn dit najaar, zoals gebruikelijk, de Moodle Basis Training en Moodle Beheer Training. Daarentegen hebben we vorig jaar ook een succesvolle eerste editie gegeven van ‘Competenties in Moodle’. Ook de workshop ‘Interactieve content met H5P in Moodle’ blijft een topper in onze Academie! Beiden workshops vind je dit najaar terug in ons aanbod.

Nieuwe workshops
Begin dit jaar hebben we een succesvolle eerste editie van het Avetica Live Event gehad. Daar gaf een van onze consultants de workshop ‘Unmoodle your Moodle’. De belangstelling was groot, daarom bieden we deze workshop nu ook aan voor een volledige dag in onze Academie. Hoe zorg jij er nu voor dat jouw leeromgeving weer voldoet aan de moderne uitstraling? We zien vaak dat keuzes geen bewuste keuzes zijn geweest. De grootste valkuilen pikken we tijdens deze workshop eruit als het gaat om vormgeving en inrichting. Wil jij een aantrekkelijke gebruikersinterface creëren en beter nadenken over het UX Design (user experience) van je leeromgeving? Schrijf je dan vlug in voor de workshop ‘UnMoodle your Moodle’!

De AVG is van kracht geworden, maar wat betekent dit voor mijn Moodle site? Hoe kan ik zorgen dat ik voldoe aan de strengere regels rondom privacy? Welke persoonsgegevens bewaart Moodle allemaal en wat merken de Moodle gebruikers hiervan? Vanaf versie 3.3 kan Moodle AVG-proof geconfigureerd worden. Avetica ontwikkelde een nieuwe workshop om u te leren om uw Moodle site AVG-proof in te richten. Schrijf u snel in voor de AVG Workshop!

Pak je voordeel
Wil jij rustig starten met de basis- en beheerskills in Moodle? Maak dan gebruik van onze combideal, beiden trainingen volg je voor €575,- in plaats van €700,-.
Volg je binnen een half jaar twee trainingen of workshops in onze Avetica Academie, dan ontvang je 10% korting. Deze actie is niet geldig als je de combideal afneemt.

13 september Moodle Basis Training
18 september Moodle Beheer Training
9 oktober UnMoodle your Moodle !NIEUW
30 oktober Workshop Interactieve content met H5P in Moodle
6 november Moodle Basis Training
15 november Moodle Beheer Training
22 november AVG in Moodle !NIEUW
4 december Competenties in Moodle


Schrijf je in voor onze workshops en trainingen via https://avetica.academy.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.882 andere abonnees