Aanbod tot zomer 2018 online!

Afgelopen jaar hebben we meer tijd en aandacht besteed aan het schrijven van blogs over ons aanbod én publiceren we ons aanbod een half jaar in het voren. Het doet ons Moodle hart goed dat dit heeft geloond en dat we meer deelnemers hebben ontvangen in onze Avetica Academie.

.. en daarmee komen we tot het aanbod van onze Avetica Academie tot zomer 2018!

23 januari Groepsworkshop MCOM
25 januari Moodle Basis Training
31 januari Workshop M360 !NIEUW
8 februari Moodle Beheer Training
6 maart Workshop Interactieve content met H5P in Moodle
20 maart Avetica Live Event
11 april Workshop Competenties in Moodle
26 april Workshop M360 !NIEUW
14 mei Moodle Basis Training
30 mei Moodle Beheer Training
12 juni Groepsworkshop MCOM
28 juni Workshop Interactieve content met H5P in Moodle

Schrijf je in via !

!NIEUW
Ook dit jaar zorgen wij voor vernieuwing in ons aanbod. Afgelopen periode is er hard gewerkt aan onze M360 tool – 360º feedback in Moodle. 360º feedback is nu een leeractiviteit in Moodle! Zonder verplicht Moodle account kun je partners of klanten uitnodigen om feedback te geven. Met M360 kun je gedrag meetbaar maken, sturen op performance improvement of bijvoorbeeld het in kaart brengen van de trainings- en opleidingsbehoeften in jouw organisatie! Bij deze workshops zitten credits inbegrepen, zodat je gelijk aan de slag kunt na de training.

Coming soon.. Avetica Live Event!
In 2018 staat er nog iets nieuws op de planning. Save The Date, want het Avetica Live Event komt eraan! Op 20 maart 2018 organiseert Avetica een volledig verzorgde dag in Van der Valk Hotel Dordrecht. Hiermee zetten wij nog eens een extra uitroepteken achter onze missie: e-learning bereikbaar maken. Naast het feit dat wij graag als inspiratiebron dienen voor onze klanten, bloglezers en alle geïnteresseerde bestaat Avetica dit jaar 15 jaar! Reden om groots uit te pakken dus. Binnenkort vind je meer informatie over het programma dat wij aanbieden tijdens het event.

Be there! 20 maart 2018: Avetica Live Event.

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.856 andere abonnees