Be there! Trainingen/workshops in januari

Afgelopen vrijdag hebben we ons aanbod tot voorjaar 2018 in onze Avetica Academie gepubliceerd. We hopen dat er weer voldoende interessants voor jou op de planning staat!
In januari kickstarten we gelijk met 2 workshops en 1 training. Er zijn al aanmeldingen, dus verzeker snel je plek voor de volgende evenementen:

  • Cursussen ontwerpen in Moodle
  • Moodle Basis Training
  • Workshop 360° feedback implementeren met Moodle

Reminder! Als je binnen een half jaar meerdere trainingen of workshops volgt ontvang je een korting van 10%!* Wel zo aantrekkelijk toch?

Cursussen ontwerpen in Moodle
Deze cursus wordt gegeven met behulp van ons Moodle Cursus Ontwerp Model (MCOM). Tijdens de workshop breng je jouw cursusactiviteiten in kaart. Uit welke activiteiten bestaat de huidige cursus en hoe kun je dit het beste vertalen naar Moodle? Op grote tafels gaan we aan de slag met diverse kleuren kaartjes (type activiteiten en bronnen in Moodle) om zo letterlijk het plan voor je uit te leggen. Deze workshop is dus vooral offline. Mocht je dat tegen de borst stoten, bedenk je dan: zonder een goed plan is de slagingskans van je project aanzienlijk minder. De training wordt gegeven door Arnout Vree, met zijn jarenlange ervaring beloofd het dus een interessante en praktijkgerichte dag te worden!

Trainer: Arnout Vree

Moodle Basis Training
Beginnende Moodle’er? Schrijf je in voor onze Basis Training. We leren je over de grondbeginselen van Moodle, de leerpsychologie erachter en de handvatten om een cursus op te kunnen bouwen met verschillende activiteiten en bronnen. De training is praktijkgericht en theorie wordt afgewisseld met opdrachten ter verbetering van je eigen ontwikkeling. Na een training bij Avetica ben je dus niet alleen gegroeid in kennis, maar ook gelijk in vaardigheden! Je kunt je ook gelijk aansluiten voor de Beheer Training in februari voor een voordelige combiprijs.

Trainer: Bas Harkink

Workshop 360° feedback implementeren in Moodle
De eerste workshop van de driedelige reeks in 2018. Afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan deze functionaliteit. Met M360 kun je vragenlijsten uitzetten om feedback te vragen aan Moodle en non-Moodle gebruikers. Uiteraard vul je voor het 360° doel ook zelf de vragenlijst in. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken als input voor functioneringsgesprekken, beoordelen van competenties of het meten van effectiviteit van gevolgde opleidingen. Bij deze workshop krijg je 50 credits t.w.v. € 50,- cadeau zodat je gelijk aan de slag kunt binnen je organisatie.

Trainer: Arnout Vree

* met uitzondering van Moodle Basis en Beheer Training afgenomen in combiprijs.

 

Blijf op de hoogte

Vul je e-mailadres in en lees als eerste onze blogs over Moodle.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees
Hand click
Nieuws en tips over Moodle

Ontvang van elke blog die wij schrijven een notificatie op je e-mailadres, zodat je goed op de hoogte blijft over Moodle.
Afmelden is altijd mogelijk.

Voeg je bij 1.888 andere abonnees