Avetica, Moodle Premium Partner

CodeRunner programmeer vraagtype voor Moodle

CodeRunner is een vraagtype waarmee in Moodle programmeer opdrachten kunnen worden gegeven. Samen met de tweede plugin wat een quiztype is kun je opdrachten opstellen en die aanbieden als een quiz / toets. De plugin ondersteunt momenteel de volgende programmeertalen: Python3, C, C++, Java, PHP, JavaScript (NodeJS), Octave en Matlab.

CodeRunner heeft een eigen Moodle site waar je alle uitleg en documentatie kunt vinden. Zo kun je lezen dat er voor de verwerking van de vragen een ‘Sandbox‘ server nodig is. Het is dus niet alleen een kwestie van installatie van de plugins. Wil je ermee aan de slag neem dan contact met ons op.

Vraag en antwoord in Moodle

Vraag en antwoord op papier

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?