Avetica, Moodle Premium Partner

H5P nieuwe content types

H5P heeft een tweetal nieuwe content types voor Moodle uitgebracht!

Image Juxtaposition
U leest het goed Juxtaposition! Ik had persoonlijk nog nooit van de term juxtapositie gehoord maar volgens Wikipedia is het “het naast elkaar plaatsen van zaken om daarmee een effect te bereiken” en dat is ook precies wat het is. Je kunt met dit nieuwe content type afbeeldingen ‘naast’ elkaar plaatsen en met een schuifbeweging de ene afbeelding in de andere over laten gaan. Hieronder twee voorbeelden die je direct uit kunt proberen. Wij lezen graag welke toepassingen jij ziet voor dit content type.

Find multiple hotspots
Dit nieuwe content type spreekt redelijk voor zich. We hadden al een ‘Find the hotspot’ waarbij je 1 hotspot moest zien te vinden en ook ‘Image hotspots’ waarbij je hotspots ziet en er op kunt klikken voor meer informatie. ‘Find multiple hotspots’ is nieuw en geeft je de mogelijkheid om naar meerdere hotspots te laten zoeken.

Hand-click.svg

Moodlemoot 2024

Heb jij je al ingeschreven voor hét Moodle event van het jaar?